2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست
همین اول کاری از من ب گوش بگیر هیچ وقت بعد بحثو دعوا هی رنگو پیام نده ک فک کنه خبریه قطعا شوهرت توای ...

آره همین کارو میکنم 

فقط خیلی سخته تحمل اینکه نمیاد و پیام نمی‌ده و کلا رفتارهای بدش 

:)
اون چندتاکار اشتباه و باهم کرده بعدا توچرا همش زنگ وپیام دادی؟نقطه ضعفت و پیدا کرد محلت نده میوفتی ...

آره اصلا دو هفته س همش داره ناراحتم می‌کنه حس میکنم تو دوستی و روزای اول عقد عاشقم بود الان دیگه نه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اولای ازدواج انقدر از این بحثای بیخودی پیش میاد که مخ آدم سوت میکشه.به نظرم به جای جر و بحث باها ...

جدی طبیعیه 

من ک خیلی ناراحت میشم میگم چرا این حرفا پیش میاد مگه ما عاشق هم نبودیم عاشقانه ازدواج نکردیم 

حرص بیخود نخور اوایل ازدواج بحث زیاد پیش میاد

ما ۲ ماه بعد عقد سفر رفتیم از ۱۰ روز ۱۱ روزشو قهر بودیم😂

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چه جالب‌. من توی جمع خودم دوس ندارم برم سمت شوهرم یا اون بیاد پیشم اصلا. کلا انگار با هم قهریم😂 ولی ...

نه من دوس دارم تو جمع هم بهم احترام و محبت کنه 

اون خودشو از چشم من انداخت

حرص بیخود نخور اوایل ازدواج بحث زیاد پیش میادما ۲ ماه بعد عقد سفر رفتیم از ۱۰ روز ۱۱ روزشو قهر بودیم ...

آخع این ی مدته همش کارایی می‌کنه ک ناراحت میشم بعدم میگه تو حساسی 

این دفعه ام خیلی جدی 

حتی برگشته ب زنش میگه خدافظ

جدی طبیعیه من ک خیلی ناراحت میشم میگم چرا این حرفا پیش میاد مگه ما عاشق هم نبودیم عاشقانه ازدواج نکر ...

اوووه از این بدتر هاشم خیلی پیش میاد اما چیزی که باید ثابت باشه احترامه.. من همیشه به این فکر می کنم که یه ملکه توی فیلما چطوری رفتار می کنه؟  همین باعث میشه موقع دعوا اصلا حرفای خاله زنک نزنم صدامو بالا نبرم،  زیاد حرف نزنم و بیشتر ملایم و مهربون باشم. یه وقتاییم بوده واقعا سگی بوده حال و اخلاقم اما هیچ وقت نزاشتم روی خشن و عصبی منو ببینه. نه به خاطر اون به خاطر خودم 

جدی طبیعیه من ک خیلی ناراحت میشم میگم چرا این حرفا پیش میاد مگه ما عاشق هم نبودیم عاشقانه ازدواج نکر ...

طبیعیه چون دو طرف خیلی بی تجربه ان

و عامل دیگه دخالت بزرگتراس

دوران عقد خییییلی دوران سختیه.خانواده ها دخالت دارن تو روابط و جوونا بی تجربه

دختر و پسر میخوان هر چی گربه است دم حجله بکشن.تو میخوای یه روزه به شوهرت یاد بدی تو جمع باهات عشقولانه رفتار کنه.شوهرتم میخواد زنش به حرفش گوش بده.

بهترین راه سیاست داشتن و دوری از بحث و جدله

منم خیلی کش مکش داشتم 

اگه عقل الانم رو داشتم هیچ وقت با شوهرم بحث نمیکردم و خواسته هامو با خوبی بهش میگفتم و یک سری از خواسته هامو با خواسته های شوهرم تطابق میدادم

یه بار شوهرم تو عقد منو برد خونشون.بعد همون کنار پذیرایی خوابش برد.منم خیلی ناراحت شدم عین الان تو کلی اخم و تخم کردم و تو راه باهاش دعوا کردم که آره چرا اصلا برات مهم نبود که من خونتونم.باید با من وقت میگذروندی نه اینکه بخوابی.

الان که فکر میکنم میگم چقدر رفتارم بچه گانه بوده.خوب بیچاره خسته بوده از سر کار اومده بود خوابش برده بود

طبیعیه چون دو طرف خیلی بی تجربه انو عامل دیگه دخالت بزرگتراسدوران عقد خییییلی دوران سختیه.خانواده ها ...

آره راس میگی شما 

خب ب نظرت الان چیکار کنم 

انگار نه انگار زن داره هیچ حرفی نزده باهام از دیروز