2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

339 بازدید | 30 پست

ما یک ماهه عقد کردیم 

اون روز با مامانم رفتیم خونشون شوهرم ب جا اینکه بیاد کنار من یا حداقل جای دیگه بشینه رفت نشست پیش عروس خالش بعد خود عروس خاله و من گفتیم بیاد بشینه پیش من نیومد 

کلا خجالتی و معذبه اینجور وقتا پیش دیگران اصلا بهم محبت نمیکنه و احترام خاصی هم نمی‌ذاره 

بعد این حرکتو ک کرد مامانم بهش ی جوری نگاه کرده اونم ناراحت شده 

منم چون نیومد پیشم بشینه خیلی ناراحت شدم بهش گفتم دیگه نمیام خونتون اونم گفت الان فهمیدم کی بهت یاد میده همش باهام دعوا کنی(منظورش مامانمه چون اونجوری نگاهش کرد)گفت حالا ک مامانت اونجوری نگام کرد هرجور عشقته میای بیا نمیای نیا حرف میزنی بزن نمیزنی نزن خدافظ

ب من گفت خدافظ هرچقدم پیام دادم زنگ زدم جواب نداد دیگه 

چیکار کنم از دستش؟خیلی غصه دارم 

از اون طرفم جمعه عروسی پسردایی من دعوتیم من و شوهرم دعوتیم چیکار کنم اگه تا اونموقع پیام نده آبروم می‌ره تو فامیل میگن پس چرا شوهرش نیومده

لطفا راهکار بدین نمیتونم جدا شم

:)

اولا ک وفتی،گفته خدافظ هی زنگ و پیامت دیگ چیه....عوض اینک تو ناراحتشی اون دست پیش گرفته....دیگ پیام نده تا جمعه...اگرم نیومد میگی سرماخورده یا مامانش مریض بوده نتونسته بیاد

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درست حرفتو بزن نمیام و این چی بود و اینا چه حرفیه

مگه دعوا داری باهاش

۱۰ سال از ازدواجتون نمیگذره که

تازه عقد کردین

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همین اول کاری از من ب گوش بگیر هیچ وقت بعد بحثو دعوا هی رنگو پیام نده ک فک کنه خبریه 

قطعا شوهرت تواین ماجرا مقصره ولی دست پیشو گرفته پس نیوفته 

اصلا دیگ سراغشو نگیر حتی اگ نیومد تو برو 

اگ هی سراغ بگیری بیاد بعدا اگ مقصرم باشه تو میشی ادم بده 

بگو اره مامانم یادم داده 

تو انقدر نفهمی ک پیش من ک زنتم نمیشینی یا یجا دیگ نمیشینی میری میشینی جفت عروس خالت بعد این وسط یچیزیم طلبکاری؟ 

بگو پس توروهم یادت داده تو جمع احترام منو نداشته باشی

وای اولای ازدواج انقدر از این بحثای بیخودی پیش میاد که مخ آدم سوت میکشه.

به نظرم به جای جر و بحث باهاش با خوبی و مهربونی بهش میگفتی که دوست دارم یه جا هستیم بیای پیشم بشینی

اولا ک وفتی،گفته خدافظ هی زنگ و پیامت دیگ چیه....عوض اینک تو ناراحتشی اون دست پیش گرفته....دیگ پیام ...

آره می‌خوام بذارم همین کارو کنم 

اصلا خدافظ ینی چی مگه آدم ب زنش میگه خدافظ؟

چطو روش میشه پیش عروس خاله اش میشینه

مگه سک.س کردن

والا عادیه نشسته اونجا 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آره می‌خوام بذارم همین کارو کنم اصلا خدافظ ینی چی مگه آدم ب زنش میگه خدافظ؟

😂😂😂

خب درست حرفتو بزن نمیام و این چی بود و اینا چه حرفیهمگه دعوا داری باهاش۱۰ سال از ازدواجتون نمیگذره ک ...

خب اون اینجوری رفتار می‌کنه دقیقا انگار چندین ساله گذشته و ذوقی نداره برام ابراز محبتی نمیکنه 

واقعا خستم از کاراش 

نمیدونم چیکار کنم برمی‌گردم میگم دیگه نمیام 

خب اون اینجوری رفتار می‌کنه دقیقا انگار چندین ساله گذشته و ذوقی نداره برام ابراز محبتی نمیکنه واقعا ...

مگه چند بار رفتی خونشون ک میگی هر بار نمیاد کنارم بشینه

چه جالب‌. من توی جمع خودم دوس ندارم برم سمت شوهرم یا اون بیاد پیشم اصلا. کلا انگار با هم قهریم😂 ولی عوضش توی خلوت خودمون بر عکس 

این لوس بازیا دیگه چیه. این جوری می خوای یه عمر زندگی رو مدیریت کنی؟  از همین الان داری به یه سری چیزای مسخره و پیش پا افتاده اهمیت زیاد از حد میدی. حالا نخواست بیاد پیشت بشینه چون خجالت می کشه. باید خودتو از چشمش بندازی و از همین الان دنبال زیر بغل مار بگردی؟  مادرت هم اگه یه ذره سیاست داشته باشه حتی اگه ازش متنفر هم باشه باید خودشو یه مادر خیر خواه و مهربون برای اول اون و بعد تو نشون بده