2821
2789
عنوان

بهم تجاوز شد

593 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

ببخشید همچین تیتری زدم 

خواستم بیاین تاپیک با هم صحبت کنیم ، من تو تاپیکهای قبلی م توضیح دادم چرا نانزدیم بهم خورده واقعا من عاشق اون پسرم خیلی میخوامش ب قرآن الانم دارم از دوریش آب میشم کلی چله برداشتم برگرده کلی نذر و نیاز کردم ، باور کنید افسردگی گرفتم دیگه دارم دیوونه میشن بگید چ دعایی بخونم برگرده خواهشا خانما جواب بدید ، بهش زنگ هم میزنم جوابمو نمیده فقط استوری هامو نگاه میکنه پیامم که میدم میگه من حرفمو بهم زدم نمیشه دیگه برگردیم 

هفته پیش کرفتم دیدمش عکسامو ازش گرفتم ، بهش گفتم بیا من دلم تو رو فقط میخواد گفت خودت زنگ بزن به مامانم بهش بگو 

برو تعارض هم بشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهمم که آدم کسی رو که دوست داره از دست بده دردناکه اما من تجربشو داشتم میگم چیزی رو به زور نخواه برای دلتنگیت دعا کن که برطرف بشه از خدا بخواه اونچه صلاحه بشه با گذر زمان همه چی درست میشه 

خب چرا بهم خورد

بار اول سر انگشتر نشون  بهم خورد که اونا گفتن نمیاریم ، منم گفتم اگه نمیاری کلا نیا ، بعدش بعد دو هفته اومدن منت کشی که بیا دوباره لهم برگردیم میخواستن بیان که مامانم بهش پیام داد مزاحم دختر من نشو اینا هم لج کردن دیگه نمیان با اینکه بعدش من بهش گفتم اون پیام رو خودم دادم مامانم در جریان نیست ولی دیگه قبول نمی کنه

دعای نادعلی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چند بار چجوری بخونم ؟؟ شب جمعه خوندم تاثیری نداشت

نمدونم گلم 

منم تو سایت شنیدم باز تو گوگل سرچ بزن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙