سلام دوستان میخواستم بدونم برای پسردار شدن ایا صحت داره که زن نباید چیزهای گرم بیشتر از مرد بخوره ونباید قویتر باشه??ایا کاسنی رو مرد بخوره یا نه??خواهشا کسی اطلاعی داره جواب بده
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا اگه طبعت سرد باشه با خوردن سردی بدنت واکنش سریع نشون میده، گرم باشی سردی بخوری کمتر اثر میذاره روت، اول مزاجت رو تعدیل کن ینی چه سردی چه گرم بیا به سمت اعتدال، بعد برای جنسیت دستور غذایی بگیر، پیش متخصص طب سنتی
تنبلی از علائم سردیه رحمه.
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋