2777
2789
ببین خداشاهده ، من میخواستم درباره همین تاپیک بزنم گفتم الان میگن تبلیغ میکنه ، من پیج معرفی نمیکنم ...

ولا من که اسم مارکی نیاوردم ولی مال منم ساعت شنیه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترخالم خیلی شکم داشت انقد کمر باریک شده منم گفتم شبنمتوروخدا چکار کردی میکه گن میبندم میرم باشگاه

شاید جراحی کرده 

معمولا اونا که جراحی میکنن کلا منکر میشن 

شایدم راست میگه باشگاه بی تاثیر نیست

شاید جراحی کرده معمولا اونا که جراحی میکنن کلا منکر میشن شایدم راست میگه باشگاه بی تاثیر نیست

اخه الان دوماا زایمان کرده فک نکنم عمل کرده باشه

محشره فقط مدام ببند ، من میبندم ورزشم نمیکنم ولی خوش غوغا میکنه من خواهرم و دوستم با اینا لاغر کردن ...

میگم یعنی میرم باشگاه نبندم دخترخالم میگه وقت غذا خوردن درنیار 

میگم یعنی میرم باشگاه نبندم دخترخالم میگه وقت غذا خوردن درنیار

ببین من میبندم دولا نمیتونم بشم ، باشگاه باهاش بری خودت عذاب بکشی فک کنم 

اون خودش به تنهایی باعث عرق میشه ، باشگاه برو بیا دوش بگیر ببندش ، منم موقع غذا خوردن تنمه ، فشار میاره اخرای غذامو زوری میخورم

بهع بعضیا همون روز زایمان جراحی شکمم میکنن یه جا درد بکشن و جم شه بره کنار

چی بگم من خیلی میترسم از جراحی

ببین من میبندم دولا نمیتونم بشم ، باشگاه باهاش بری خودت عذاب بکشی فک کنم اون خودش به تنهایی باعث عرق ...

🤣🤣🤣 بهترین راه برای بستن اشتها من موافقم از عمل که بهتره من میترسم

گن نبستم فقط رژیم

من فک کردم گفتی گن داری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چی بگم من خیلی میترسم از جراحی

آخه بعد جراحی گن اجباریه چه کاریه بدون جراحی میبندیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

جراحی لاغری خیلی واقعا خطرناکه

خواهر دوستم انجام داد باز داره برمیگرده چون تغذیه رو رعایت نمیکنه