2777
2789
عنوان

همکارم یه دفه بی خبر رفت کربلا

375 بازدید | 14 پست

امروز دیدم نیومده  همیشه با هم ناهار میخوریم  بچه ها گفتن دوستت کجاست ؟گفتم نمیدونم هیچی نگفت.  بعد شنیدم رفته کربلا برای یه هفته    .  کارش ضایع نیست؟ .  دیروز چرا نگفت ؟  یا من حساسم   ؟؟؟؟  منم میخام اومد زیارت قبول نگم   یا بگم برام مهم نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداش منم همین کارو کرد حتی وقتی هم اومد ولیمه دعوتمون نکردالانم با همه قهر کرده که چرا از کربلا ...

عجب .  نمیدونم والا ولی جلو همکارام ضایع شدم که نمیدونستنم 

شوهرخواهرشوهرمنم پارسال رفت .وقتی رفت ما فهمیدیم

البته فقط به ما نگفته بودن

حالا الان شوهرمن یه سفر خارجی کاری رفته بود .خواهرشوهرم قشقرق راه انداخت که به ما جرا نگفته و رفته🙄

وااااا زشته بهش نگی مگه بچه ای نگی؟؟؟ولی به روش بیار که دلخوری اگه با هم صمیمی اید حق داری ناراحت شی

از صب تو هنگم آخه همکارام گفتن چطور خبر نداشتی   مدیرمون گفت رفته. چون از یه هفته قبل رفته دنبال مرخصی

منم میخوام برم مشهد هنوز به هیچکس غیراز شوهرم وبچه هام نمیدونن‌.تنها با دوستانم میرم

واقعا  دلیلش چیه 

من همیشه نمیام به همکارام میگم .  پنهون کاری آخه چیه دیگه