من ی دانش آموز المپیادی ام!
تو مدارس خاص قبول شدم
تو عمرم تنها فیلمی که میدیدم ایرانی بوده و طنز بوده
مثل تگزاس و شب آهنگی و سریال آنتن و تکخال و اخراجی ها و اینجور چیزها...
تنها برنامه نصب تو گوشیم که تو تابستون نصب میکنم روبیکا عه چون تو گروه ها فیلم طنز رایگان میذارن
و خوب هر از گاهی تو ویترین میرفتم کلیپ های سیما افضلی و اینا رو میدیدم و البته خیلی هم بدم میومد این اواخر...
درمورد روابط جنسی و اینها هم اول تو زیست شناسی خوندم بعد خودم کم کم یکسری چیزها فهمیدم که الان 16 سالمه
تو عمرم نه رل زدم نه کراش زدم نه حرف بد زدم نه بی ادبی کردم
فقط چون خانواده ام مشتاق علم نبودن و تو بدبختی درس میخوندم و به خاطر دختر بودن و شرایط بد و شلوغی شب تا صبح درس میخوندم و به دلیل کتک هایی که از پدرم خوردم حرف ها و تهمت هایی که پدرم به من زد و میزنه و تنفر ازش یه خاطر چشم هیزش و جلو مردم بچه بودم با برادرم بحثم شد گفت تو دختر من نیستی و بعد اشاره کرد به دختر خاله همسنم که خیلی خوشکله گفت این دختر منه حالم ازش بهم میخوره و نگاهش نمیکنم... و همش پیش مامانم از احساس تنفر به پدرم براش میگم و پدرم هم پشت مامانم میگیره تا مامانمم هم باهام بدشه..
و از طرفی تو سن 14 15 سالگی من هیچ چیزی متاسفانه از روابط نمیدونستم و وقتی هم فهمیدم به مامانم همه چیزو میگفتم حتی ازش پرسیدم تو کی ازدواج کردی و واقعا چرا میگن احساس جنسی و اینها چیه و تو هم وقتی ازدواج کردی اینجور بودی و حقیقتا نمیدونستم و کسی برام توضیح نداده بود میپرسیدم.
من هیزم؟ 😭