2777
2789

من ی دانش آموز المپیادی ام! 

تو مدارس خاص قبول شدم

تو عمرم تنها فیلمی که میدیدم ایرانی بوده و طنز بوده 

مثل تگزاس و شب آهنگی و سریال آنتن و تکخال و اخراجی ها و اینجور چیزها... 

تنها برنامه نصب تو گوشیم که تو تابستون نصب میکنم روبیکا عه چون تو گروه ها فیلم طنز رایگان میذارن

و خوب هر از گاهی تو ویترین میرفتم کلیپ های سیما افضلی و اینا رو میدیدم و البته خیلی هم بدم میومد این اواخر... 

درمورد روابط جنسی و اینها هم اول تو زیست شناسی خوندم بعد خودم کم کم یکسری چیزها فهمیدم که الان 16 سالمه 

تو عمرم نه رل زدم نه کراش زدم نه حرف بد زدم نه بی ادبی کردم

فقط چون خانواده ام مشتاق علم نبودن و تو بدبختی درس میخوندم و به خاطر دختر بودن و شرایط بد و شلوغی شب تا صبح درس میخوندم و به دلیل کتک هایی که از پدرم خوردم حرف ها و تهمت هایی که پدرم به من زد و میزنه و تنفر ازش یه خاطر چشم هیزش و جلو مردم بچه بودم با برادرم بحثم شد گفت تو دختر من نیستی و بعد اشاره کرد به دختر خاله همسنم که خیلی خوشکله گفت این دختر منه حالم ازش بهم میخوره و نگاهش نمیکنم...  و همش پیش مامانم از احساس تنفر به پدرم براش میگم و پدرم هم پشت مامانم میگیره تا مامانمم هم باهام بدشه.. 

و از طرفی تو سن 14 15 سالگی من هیچ چیزی متاسفانه از روابط نمی‌دونستم و وقتی هم فهمیدم به مامانم همه چیزو میگفتم حتی ازش پرسیدم تو کی ازدواج کردی و واقعا چرا میگن احساس جنسی و اینها چیه و تو هم وقتی ازدواج کردی اینجور بودی و حقیقتا نمی‌دونستم و کسی برام توضیح نداده بود می‌پرسیدم. 

من هیزم؟ 😭

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    

محلشون نده خودتو وارد حاشیه نکن با همین فرمون برو جلو ده سال دیگه از خودت متشکر میشی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلشون نده خودتو وارد حاشیه نکن با همین فرمون برو جلو ده سال دیگه از خودت متشکر میشی

قفس! 

من تو رو یادمه خواستم تکت کنم

حالم بده 😭

پدرمادرت فکر میکنن۴سالته😐محل نده خوب میشن

خیلی تهمت میزنن بهم

بابام شبا میاد بالا پنجره منو نگاه میکنه، 😭

فقط اون پدر بیشعورت🔪🩸

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

حالا ی حرفی زدن مامان منم دهن لقه اگه چیز بدی بهش بگم میرع سریع ب بابام میگه ... 

چیزی بهشون نگو اونا بلد نیستن اینچیزا رو خوب یاد بچه ها بدن البته از سنین پایین تر باید یچیزایی رو به بچه ها بگن 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

افکار و عقایده پوسیده بعدشم هر کسی باید اطلاع داشته باشه در مورد اینطور روابط اگه سوال داشتی برو گوگ ...

اره میرفتم 

من فقط چون با مادرم احساس راحتی میکردم ازش خیلی سوال می‌پرسیدم تا جزئیات میرفتم 😔

خب حالا با خیلی چیزا کار ندارم

ولی کارت بچگانه بوده! توقع داری مادرت بیاد از حس جنسیش برات توضیح بده؟؟ یه چیزایی حریم شخصیه اینارو دیگه تو این سن باید بدونی 

متاسفانه دخترا الان اصلا دقت نمیکنن به حرفاشون 

دختر فامیلمون جلو خواهرم اینا گفته بود پشت مدرسه مون یه جایی هست همه دخترا میرن اونجا میدن  حالا فقط 12 سالشه !!!

هر حرفی رو نباید همه جا زد شمام عجله نکن به وقتش میفهمی ... رل نزدن و کراش نداشتنم افتخار نیس . دختر و پسر نیاز به شناخت همدیگه دارن ادم باید با جنس مخالفشم اشنا بشه دوستی کنه تا بفهمه فردا ازدواج کرد با شوهرش چجوری رفتار کنه یا کلا روحیات و عواطف اقایون چه تفاوتی با خانوما داره اینا طبیعیه

بشرطی که حد و حدودشونم بدونن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم