2777
2789
عنوان

برم باهاش بنظرتون؟!!

152 بازدید | 16 پست

سلام مشورت میخوام 

من یه چند سالی هست یا اقای n در ارتباط دیگه مث نامزدیم امروز بهش گفتم گوشیم هنگ میکنه گفت گوشیت بده یه مدل بالاترشو اقساطی خودم پولشو میدم حالا من این سر کار رسمی نیست ولی معامله میکنه بنظرتون زشت نیست خودش میگه بریم غروب برم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو نیست

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 

زشته

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

اگه تو هم براش خرج می‌کنی و خیلی باهم راحت هستید و می‌دونی که قرار نیست کات کنی برو اما اگه یه درصد هم شک داری در مورد کات نرو چون بعد میزنه تو سرت

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

من خودم مدلم اینطور نیست ولی دیدم اطرافیانم که راحتن با طرف خیلیی بهترن

پس بنظرم برو دیگه تازه گوشیتم میخواد بگیره دیگه

مجانی مجانی نیست کارش  

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
اگه تو هم براش خرج می‌کنی و خیلی باهم راحت هستید و می‌دونی که قرار نیست کات کنی برو اما اگه یه درصد ...

راحت که هستیم کات ک نه ولی نمیدونم😂از یه طرف میگن پسر عادت بدین از الان برات خرج کنه از یه طرف تو کت فکرم نمیره