2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 31 پست
مگه مهمه مردا چی دوست دارن؟؟؟ مگه برای مردا مهمه که زنا چی دوست دارن؟ یه دو سانت آلت سیاه دارن اینقد ...

جامعه ازاولش درحال ایرادگرفتن از دختر 

وبزرگنمایی پسرهست !

همینه که خودشون قبول دارن اما خانما نه!

چربطی داره 😂 مگه برا دیگران زندگی میکنیم آخه ؟! من تو لباسم اذیت میشدم که عمل کردم حالا تحمل درد ند ...

اینا همش حرفه. یکی از خانم های فامیل‌مون میگه من پنج سانت لابیا دارم. یعنی واسه شما بزرگتر بود؟؟؟ لباس تنگ میپوشه تازه یمدت اسب سواری‌ هم می‌رفت

اینارو دکترا تلقین میکنن که بریم عمل کنیم. چون سودشون توی اینه. اونا از خداشونه همهههههه برن عمل کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو قبول دارم اما خیلی از زنا بخاطر شوهراشون میرن این عمل رو انجام میدن منم قراره تو آینده انجام بد ...

من خودم از شکل واسه خودم خوشم نمیومد. حتی نوبت عمل هم گرفتم. شوهرم بعد عقد اینقدرررررر تعریف کرد ازش اینقدر خوشش اومد که کلا فراموش کردم عمل رو. بعد به من گفت تو چرا میخواستی عملش کنی؟ این که خیلی خوشگله و... واسه همین میگم کسی که شما رو بخواد هرجور که هستین میخواد 

من خودم از شکل واسه خودم خوشم نمیومد. حتی نوبت عمل هم گرفتم. شوهرم بعد عقد اینقدرررررر تعریف کرد ازش ...

واقعا 😂😐

من شنیدم اکثر مردا با لابیا تحریک میشن و میگن اون دوتا بیل بیلک نباشه انگار واژن ناقصه🫠

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

واقعا 😂😐من شنیدم اکثر مردا با لابیا تحریک میشن و میگن اون دوتا بیل بیلک نباشه انگار واژن ناقصه🫠

عزیزم حدود 95 درصد خانم ها لابیا رو دارن. از یه سانت بگیر تا بالا

اونایی که میبینی ندارن توی فیلم پور‌‌ن ها، همشون عمل کردن

یعنی یه قسمتی از بدنمونه و اضافه نیست... چرا باید بیخود درد و استرس بکشیم و هزینه کنیم؟ اونم واسه قسمت به این مهمی. یعنی اگه دکتر ناشی باشه ممکنه کلا حس لذت از بین بره. درد و نقاهت بعد از عمل رو هم نگم...

من که خداروشکر کردم قبلش عمل نکرده بودم. چون شاید یسری آقایون اینجوری دوست داشته باشن اصلا... به من که میگه واسه ورودی در داری😂😂😂😂 اجازه ورود باید بگیرم و...

عزیزم حدود 95 درصد خانم ها لابیا رو دارن. از یه سانت بگیر تا بالااونایی که میبینی ندارن توی فیلم پور ...

چه شوهر باحالی 😂😂 همشون لابیا دارن آره مال بعضیا بعد زایمان یا ازدواج لابیاهاشون در میاد و بزرگ میشه 🫠

چه شوهر باحالی 😂😂 همشون لابیا دارن آره مال بعضیا بعد زایمان یا ازدواج لابیاهاشون در میاد و بزرگ می ...

بله عزیزم

اگه خیلیییییی مصر هستید که عمل کنید بزارید بعد از آخر زایمانتون‌. چون بعد زایمان هم ممکنه لابیا رشد کنه 

نمی‌دونم خداروشکر که عمل نکردمدوستان از من ب شما نصیحت کسی که شما رو بخواد شما در نظرش بهترین هستید. ...

عزیزم اصلا بحث مردا وسط نیست ک بعضی خانوما خودشون اذیتن مثلا یکی اینجا میگفت خیلی بزرگ بود میچسپید ب شو.رت میگفت خیلی اذیت میشدم بحاطر همین عمل کرده بود و خیلی راضی بود 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
جواب قانع کننده. بسلامت 😏😘

هیچی نمیدونی قضاوت نکن

تو از اونایی هسی که تقی به توق میخوره طبق شرایط خودت اظهار نظر می‌کنی 

من کلی گفتم اگه خیلی بزرگه باید عمل کرد نگفتم که تو یرا مردا عمل می‌کنی بعدش گفتی اره بزرگ بود 😐😐

جواب قانع کننده. بسلامت 😏😘

رفتی دوتا بیل بیلک برداشتی فک می‌کنی کار شاخی کردی 

لابیای جدید مبارکه ان شاالله به خوبی ازش استفاده کنی 🫴🏻🫧

بابا این دردا عادیع به بعدش به خوشگل شدنش فک کن ببین چقدر می ارزه یکم آستانه تحمل دردتو ببر بالا دیگه همه عملا درد دارن سختی دارن دوران نقاهت دارن رفتی ی تیکه از گوشت بدنتو بریدی انتظار داری اصلا درد نداشته باشی خوشو‌خرم بگردی؟