2777
2789
عنوان

بخاطر قد ام خجالت میکشم حقوق بخونم

442 بازدید | 29 پست

من بشدتت به حقوق علاقه دارم سر و زبونمم خوبه رابطه اجتماعیم هم خوب میتونم برقرار کنم

فقط قدم کوتاه اس ۱۵۵بنظرتون بعدا کسی قبولم داره اصلا؟

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت خوبه

ولی بنظرم وکالت نرو

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 
موفقیت ب قد نیست به جنم عرضه

اینا رو میدونم از قدمم خجالت نمیکشم 

ولی معمولا وکلا قد هیکلشون درشت و...مبگم یعنی ازم حساب میبرن چون ریزه میزم😅

میخوای حقوق بخونی برای وکالت؟ نکن این کارو بازار وکالت دیگه خوب نیست روانشناسی بخون یا پرستاری

رشته ام انسانی گلم پرستاری نمیتونم

و به حقوقم علاقه دارم الان کلا بازار کار خراب ترجیح میدم همون چیزی که دوس دارم رو بخونم تا چیز دیگه و بعدام کار نباش

رشته ام انسانی گلم پرستاری نمیتونمو به حقوقم علاقه دارم الان کلا بازار کار خراب ترجیح میدم همون چیزی ...

توی رشته حقوق هم کاری نیست 

تجربه خودم رو گفتم 

موفق باشی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
واقعا؟چرا

اره قدت خوبه برا کار اداری 

هم بازارش خابیده هم سخته ادمای درستی نداره

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم