2777
2789
عنوان

مشکل اول رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 41 پست

خودتو همسرت مهم هستید نه مادرشوهرتون

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی راجع به مضراتی که داره باهاش صحبت کنی نه اینکه رک و راست مخالفت کنی 

چون متاسفانه این قضیه رایج شده و اکثرا میخورن و نمیشه زیاد منع کرد

فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...

سعی کن توی مهمونی های دیگه کنار سوهرت باشی وامانخوری بگی دوست ندارم وخوشم نیومده بازبون خوب هم باهمسرت صحبت کن که این کار خوب نیست برکت زندگیمون میبره واز این حرفا وقتی هم رفتی خونه خودت به هیچ عنوان نزار راحت بیاره توخونه حتی برای مهمونی که عادی بشه براش

به شوهرت بگو جلوی مادرش رعایت کنه و نخوره،  تو خونه هم خودت باهاش نخور اصلا بگو مزشو دوس نداری،  اونم تنهایی بهش نمیچسبه نمیخوره،  رفت و آمدم بعدها با اون دوستاش که مشروب میخورن کم کم قطع کن

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
به شوهرت بگو جلوی مادرش رعایت کنه و نخوره، تو خونه هم خودت باهاش نخور اصلا بگو مزشو دوس نداری، اون ...

آخه میگن اگه پیش خودت نخوره میره جای دیگه بازم میکنه این کارو😔

به اینش فکر نکرده بودم

خیلی مهم

چطورمیتونی به فرزندت بگی سیگاربده، موادبده طرفش نرو

بعدببینه پدرش، مادرش راحت استفاده میکنن

چطورمیتونی بگی دوستان خوب انتخاب کن، جمع سالم شرکت کن، اما جمع دوستانه وخانوادگی سالمی بزرگ نشده باشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خیلی مهمچطورمیتونی به فرزندت بگی سیگاربده، موادبده طرفش نروبعدببینه پدرش، مادرش راحت استفاده میکننچط ...

دقیقا ممنونم ازتون :)❤️خیلی کمک کرد بهم واقعا مغزم استپ کرده بود این جرقه ای بود واسم 

دقیقا ممنونم ازتون :)❤️خیلی کمک کرد بهم واقعا مغزم استپ کرده بود این جرقه ای بود واسم

خداروشکر

چیزی که جوان درآینه میبینه پیردرخشت خام میبینه

مادرهمسرتون ازهرکسیییی به زندگی شماآگاهتر ومهربانتر ودلسوزترهستن

نصایحشون باگوش جان پذیرا باشید، چه درزندگی شخصی وچه درتربیت فرزندانتون

افق دیدتون گسترده ترکنید ودوراندیشانه به قضایابنگرید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
تو چقدر خوبی از همه جوتنب نگاه میکنیمن خوشم‌نیاد زمین و زملن به هم میزنم که نخوره ناراحت شدن و دل شک ...

فعلا تو رویاست. بزار بره زیر یه سقف با شوهرش. اونموقع منطقشو باید سنجید😁

خداوندا تویی حامی وحاضر