2821
2789
عنوان

کیامردن بیزحمت بیاین

492 بازدید | 16 پست

سلام

خیلی دوست دارم قبل اینکه بمیرم بفهمم لحظه مردن

لحظه کفن ودفن

لحظه شب اول قب

لحظه دیداربااقوام وخانواده وآشنایان که فوت شدن 

طریقه زندگی اون دنیا

وکارهایی که میکنندو.....روبدونم

کتاب سیاحت غرب روخوندم

کسی کتاب معتبردراین زمینه سراغ داره؟!

خودم۱بارخواب دیدم اون دنیایه کاری بایدانجام بدم

ازمامانم پرسیدم مگه اینجاهم بایدکارکنیم

گفتن بله

گفتم ای بابا

من ازخستگی مردم

این دیگه خیلی مسخره بازیه

بعدبیدارشدم😢😢

بجززندگی پس اززندگی وسیاحت غرب

تجربه یاکتاب حوصله داشتیدبگیدلطفا

هیییییی خدا

نمیشدیه کاری کنی ازاون دنیات باخبرشد

کاش دستگاه سنوگرافی اون دنیاهم ساخته میشد

مَردنه مُردن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به تناسخ اغتقاد دارم

تناسخ چیه 

توضیح میدی؟

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

یعنی چی کیا مردن.

زنده شدن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یعنی چی؟ کیا مردن؟ روحشون باید بیاد؟

زنده شدن

قبلاً خیلی دلبسته دنیا بودم 

اما الان دیگه نه

فقط یه آرزو تو دنیا دارم

از خدا خواستم منو به اون آرزوم برسونم که حتی برای یک روز هم که شده آرزومو زندگی کنم

بعدش اگر مردم هم خیلی مهم نیست

این دنیا جای خوبی نیست 

هرچی زودتر ازش بری بهتره

تناسخ چیه توضیح میدی؟

تناسخ چرخه ی مرگ و زندگیه 

یعنی بعد مردنت روحت حفظ میشه و تو یه زمان و بدن دیگه دوباره متولد میشی و این چرخه ادامه داره

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

تناسخ چیه توضیح میدی؟

اینکه ما بعد مزدن دوباره به صورت مرد یا زن در خانواده جدید بدنیا میایم و این تا زمانی که کارهای خوبمون بیشتر از کارهای بدمون نشه ادامه پیدا می‌کنه و هروقت کارهای خوبمون بیشتر شد به آرامش ابدی میرسیم و میریم یه جایی مثل بهشت مسلمون ها البته من به خدا و اسلام اعتقاد ندارم گفتم یه جایی مثل بهشت اون ها

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
قبلاً خیلی دلبسته دنیا بودم اما الان دیگه نهفقط یه آرزو تو دنیا دارماز خدا خواستم منو به اون آرزوم ب ...

نه این دنیاخوبه

ولی خیلی دوست دارم بدونم اونجاچه خبره

همه میگن خوبه

ولی آیات قرآن ازحساب کتاب وحشتناک میگه

باباآدمیزادیم دیگه ناخواسته۶تافحش ومشت ولگدو....به طرف میدیم😁😂

اینکه ما بعد مزدن دوباره به صورت مرد یا زن در خانواده جدید بدنیا میایم و این تا زمانی که کارهای خوبم ...

اسلام میگه شمااون دنیاباهمین خانواده خودتون زندگی خواهیدکرد

اسلام میگه شمااون دنیاباهمین خانواده خودتون زندگی خواهیدکرد

نه اسلام میگه شما بعد مرگ براساس کارهای خوب و بدتون به بهشت و جهنم می‌رید و بهشت و جهنم رو توصیف کرده اما من به تناسخ باور دارم 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
نه اسلام میگه شما بعد مرگ براساس کارهای خوب و بدتون به بهشت و جهنم می‌رید و بهشت و جهنم رو توصیف کرد ...

بهشت وجهنم روبحث نکردم

حرف اززندگی روگفتم

اون دنیاپیش خانواده اش زجرمیکشه اگرگناه کارباشه 

هیییییییی 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز