2777
2789

قوربونت برم یه جور عنوان تاپیک رو گذاشتی فکر کردم رفتی تو اقدام حالا آزمایش خون دادی جواب اومده می خوای بزاری کنار یه پستونک عصر که آقا اومد خونه سوپرایزش کنی😆😆😆😉😉

شما عزیز پس تازه نیت کردی. ایشالله که زودی نتیجه بگیری. تازه آزمایشات قبل از اقدام رو دادی. خدا کمکت کنه.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

قوربونت برم یه جور عنوان تاپیک رو گذاشتی فکر کردم رفتی تو اقدام حالا آزمایش خون دادی جواب اومده می خ ...

با با جان من اقدام نیستم دوتا بچه دارم دکتر گفت قاطی آزمایشات بارداری هم نوشتم می خواستم ببینم جوابش چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با با جان من اقدام نیستم دوتا بچه دارم دکتر گفت قاطی آزمایشات بارداری هم نوشتم می خواستم ببینم جوابش ...

حالا پس دکترت ممکن هست فراموش کرده یا شاید آزمایشگاه فراموش کرده. در این دو برگه ای که شما عکسش رو گذاشتید هیچ نشانه ای از آزمایش تیتر بتا hcg نیست. 

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐