2777
2789
عنوان

محصولات روتین پوستی

302 بازدید | 24 پست

اوردینری واقعا تاثیر داره؟چه سرم هاییس خوبه بگیرم میخوام پوستم شفاف و روشن تر هم بشه

میشه مارک محصولات روتین پوستیتون که خوبه رو بگین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درمونده شدم 

یه ماه هست استفاده میکنم 

خط پیشونیم بدتر نمایان شده 

محصولات مه اسکین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ویتامین سی پریم عالیه 

صورت رو روشن و سفت میکنه 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

دوستان به منم معرفی،کنید

لکهای ریز،قهوه ای صورت 

پیشونی یه خط ریز،

مه اسکین خریدم اصلا خوب نی 

۴۰ سالمه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مرطوب کننده کیلینیک.دورچشم کافئین اوردینری.ژل شستشو بایودرما.پیلینگ اوردینری و نیاسینامیدش البته اور ...

😍😍تو چه مدت تاثیرشو دیدی؟من دور چشمم تیره شده شما الان خوب شده؟

آبرسان مرطوب کننده یه مارک متوسط روش بزنم طوری نیست؟حتما باید گرون و مارک باشه؟😬

خب تاثیر پذیری عالی هر چیزی میخای باید خوب خرج کنی در کل ببین اینا میگن تونستی بخر واقعا عالیه یکی نیاسینامید و هیالورونیک هست البته خب اینو بگم بهت اشتباه نکنی نمیتونی این دورو تو یه روز روهم بزنی باید جدا استفاده کنی و بعد از استفاده اینا یه ابرسان خوب بزنی کلینک خوبه لیلی رز هم تازه اومده ببین من فکر کردم چون ارزونه بدرد نمیخوره ولی حالا برای اولین بار بزار بخرم ببینم چطوره میزنم روی سرم پوستم واقعا عالیه و حالا مرطوب کننده هم اوردینری داره اونم خوبه