2777
2789
عنوان

کسایی که جراحی بینی داشتن

547 بازدید | 19 پست

من الان تقریبا ۱۰ روزه از عمل بینیم میگذره 

قیافمو با چسب خیلی بیشتر از بدون چسب دوست دارم این طبیعیه که قیافت یه جوریه اولاش؟ 

دماغمو خیلی خوب دروورده دکتر ولی قبافه کلییمو دوست ندارم الان حس میکنم اصلا به صورتم نمیاد 

:( 

کسایی که عمل انجام دادن بیان بگن از اولش خوب بودین یا رفته رفته خوب شد قیافتون

ممنون میشم تجربتونو باهام به اشتراک بزارید♥️

اره عزیزم قطعا اولش ورم داره و باید یه مدت بگذره ورمش یخوابه و تا خود واقعیش رو نشون بده

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

مبارک باشه عزیزم

هنوز خییییییلی زوده برای اینکه فرم اصلی بینی تون رو ببینی

حداقل تا 6 ماه مدام درحال تغییره

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل پسرم میگف مامان چسب رو برمیداری 

قیافت عوض میشه 

ولی الان همه عادت کردن 

خب طبیعیه ک چهره عوض میشه 

همین دیشب داشتم میگفتم مثل اینکه همون دماغ گنده 

بیشتر بهم میومده 😄😄

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      

اولش ایقد حساسی

دائم نگاه میکنی تو آیینه

نظر بقیه واست مهمه

دائم میگی کجه

میگی سوراخاش قرینه نیست

میگی ورمش نمیخوابه هنو بزرگه 

میگی ....

من ده سال پیش عمل کردم،الان تازه سه ساله واقعا پذیرفتمش

منم اوایل پسرم میگف مامان چسب رو برمیداری قیافت عوض میشه ولی الان همه عادت کردن خب طبیعیه ک چهره عوض ...

منم دقیقا دارم به عمین فکر میکنم که قیافم قبل از عمل خیلی نمکی تر و خوشگل تر بود 🥲😂

اولش ایقد حساسیدائم نگاه میکنی تو آیینهنظر بقیه واست مهمهدائم میگی کجهمیگی سوراخاش قرینه نیستمیگی ور ...

درسته ، ولی من فک میکنم کلا از اول تا حالا ک ۱۰ ماهه عمل 

کردم ، هیچ تغییری نکرده 

یعنی کلا الان همون شکل اوایل عمله 

یعنی ورم و اینا برا من کشک بود 😄

تازه عکسای دوماهگی رو میبینم ، فک میکنم اونموقع کوچیکتر 

بوده ،، ممکنه بخاطر زدن چسب بوده باشه ؟ 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
اولش ایقد حساسیدائم نگاه میکنی تو آیینهنظر بقیه واست مهمهدائم میگی کجهمیگی سوراخاش قرینه نیستمیگی ور ...

واقعا همینه من فقط امیدوارم تو صورتم جا بیوفته چون دماغمو به تنهایی خیلی دوسش دارم ولی با اجزای صورتم بدون چسب باهاش کنار نمیام 

درسته ، ولی من فک میکنم کلا از اول تا حالا ک ۱۰ ماهه عمل کردم ، هیچ تغییری نکرده یعنی کلا الان همون ...

کلا چسب یکی از مواردشه من تحقیق که کردم نوع تغذیه نوع پوست خیلی تاثیر گذاره همچینن اینکه بدنا باهم متفاوته برو پیش دکترت و بهش بگو باید راهنماییت کنه 

بینیتون گوشتی بوده؟ 

منم دقیقا دارم به عمین فکر میکنم که قیافم قبل از عمل خیلی نمکی تر و خوشگل تر بود 🥲😂

بیخیال 😄

من اینجوری ب خودم دلداری میدم ک 

الان فک میکنم از اول اینجوری خدا منو افریده 😄😄

دیگه دست اوردیم تو کارش ، طلبکارم هستیم 😄😄

طبیعیه منم اولش که گچو برداشتم حس میکردم شبیه خوک شدم فاصله لب و بینیم زیاد شده بود پشت لبمم باد کرده بود

ولی رفته رفته قشنگ جا افتاد تو صورتم و عادی و خیلی زیباتر از قبل شد

کلا چسب یکی از مواردشه من تحقیق که کردم نوع تغذیه نوع پوست خیلی تاثیر گذاره همچینن اینکه بدنا باهم م ...

گوشتی نبود ، ولی نوکش داغون بود

برا همین بهم گف ، همون گوشتی حساب کن 

الان خیلی فکلی شده 😄

میگم خانوم دکتر بینی خودم باریکتر بود 

میگه حساس نباش ب صورتت میاد 😄😄