2777
2789

سلام 

دخترم ۹سالشه

آسم کودکان داره 

می‌خوام بدونم تست آلرژی بدیم کمک میکنه؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........

من کودک ندارم ولی علمی بله کمک میکنه چون خیلی از نفس تنگی ها و احساس خفگی ها بخاطر حساسیته. من پدرم زنبور نیشش میزنه تا یه مدت مثل کسی میشه که اسم داره

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سرفه هست 

بیشتر بخاطر هواست بنظرم،وقتی بوی تند بهش بخوره سرفه میکنه،اما بازم خودم میگم نکنه حساسیت غذایی هم باعثش باشه

پسر من ۴ سالگی تست رو انجام داد فقط مشخص میکنه که به چی ممکنه حساسیت داشته باشه ضرری نداره به نظرم

حساسیت گل پسرت چطور بود؟سرفه یا پوستی؟

انجام دادمشماهم انجام بده

تهرانی 

کدوم دکتر بردی؟ 

من دخترم پیش دکتر مدرسی میبرم تا حالا نگفته تست بدین

سرفهاز ۵ ماهگی شروع شد و خداروشکر بادرمان و رعایت زیاد و مصرف دارو حدودا ۱۱ سالگی خوب شد .اما پروسه ...

آره والا 

منم خیلی رعایت میکنم 

تا الان که خوب نشده 

از این میترسم بزرگسالی هم اینطور باشه

سرفهاز ۵ ماهگی شروع شد و خداروشکر بادرمان و رعایت زیاد و مصرف دارو حدودا ۱۱ سالگی خوب شد .اما پروسه ...

جساسیت به چی داشت؟

برا آسم؟به چی حساسیت داشت؟

به چیز خاصی حساسیت نداشت ولی گفتن گردو خاک و پرندگان وحیوانات دوری کنه،تا ۲۰ سالگی

حتی زمانی ک جاروبرقی میکشم،نباید پیش جارو باشه.

خداروشکر الان خیلی بهتر شده

درمانو ادامه بده ، که خدایی نکرده،الرژیش ب آسم تبدیل نشه