2777
2789
سلام بله من دوماه انجام دادم از همه چیش راضیم ولی اینکه پلکم کوتاه شده یه حسی بهم دست میده دوسش ندار ...

بسلامتی، متوجه نشدم تو عمل افتادگی که پلک بلند میشه؟ من خیلی دوس دارم این عمل و انجام بدم هم چروکهای ریزی،که اخیرا افتاده  وهم مدل چشمام خیلی خوشگلتر میشه اگه افتادگی برطرف شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله من دوماه انجام دادم از همه چیش راضیم ولی اینکه پلکم کوتاه شده یه حسی بهم دست میده دوسش ندار ...

میشه در مورد عملش اش یکم توضیح بدین؟ که دردناک بود یا نه؟ هزینه اش چقدر بود و دکترتون کی بود؟

میشه در مورد عملش اش یکم توضیح بدین؟ که دردناک بود یا نه؟ هزینه اش چقدر بود و دکترتون کی بود؟

چشم خیلی خوشگل میشه ولی چون از پوست پلک کوتاه کردن وقتی پایین رو نگاه میکنم کامل چشمام پوشیده نمیشه چشمام بسته میشه ها ولی تو حالت پایین نگاه کردن کامل پوشیده نمیشه حالا نمیدونم این فقط مشکل منه بخاطر فرم چشمام یا برای همه اینجوریه یا اینکه بعدا درست میشه یا نه

چشم خیلی خوشگل میشه ولی چون از پوست پلک کوتاه کردن وقتی پایین رو نگاه میکنم کامل چشمام پوشیده نمیشه ...

شما خیلی خوب توضیح میدین ممنون. من به اینجاش فک نکرده بودم. میتونم عکس پلکاتونو ببینم.؟ درخواست دوستی بدم؟