2777
2789
عنوان

عفونت گوش

118 بازدید | 6 پست

سلام دوستان دخترم گوشتش عفونت کرده،تب نداره فقط درد داره بردمش دکتر،براش قرص سفیکسیم با دوتا قطره سیپلکس و بتامتازون الان یه هفته است استفاده می کنه هیچ تغییری نکرده، ولی با چراغ گوشی ته گوششو که نگاه می کنم یه چیزایه سفید ته گوششه نمی دونم چیه تا به حال اینجور چیز ندیده بودم با اینکه بارها از بچگی عفونت کرده بود الان بیست سالشه با مصرف دارو هم اون سفیدیا از بین نمی رن و التهاب و درد گوش رو کما بیش همچنان داره

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
اموکسی کلاو بخوره منم چند روز پیش گوش درد و گرفتگی داشتم ۲ ۳ تا خوردم خوب شد

ممنونم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اموکسی کلاو بخوره منم چند روز پیش گوش درد و گرفتگی داشتم ۲ ۳ تا خوردم خوب شد

میگم نکنه کپک زدگی یا همون عفونت قارچی باشه به خاطر اون چیزای سفید ته گوشش میگم ولی خارش و تب نداره فقط کمی سنگینی و درد داره

میگم نکنه کپک زدگی یا همون عفونت قارچی باشه به خاطر اون چیزای سفید ته گوشش میگم ولی خارش و تب نداره ...

احتمالا 

من پارسالم اینجوری سدم رفتم دکتر جرم گیری گفت قارچه

بعد یه قطره داد میزدم تو گوشم 

امسالم اینجوری شدم ولی اموکسی خوردم خوب شد

من پارسال گوشم داغ میکرد یا تب داشتم

نه این تب نداره فقط میگه احساس می کنم گوشم خیلی سنگین شده و درد داره