2777
2789
عنوان

مشکل من با خانواده همسر

137 بازدید | 5 پست

سلام خانوما خانواده همسر من ی خانواده ساده روستایی هستن که پدر شوهرم کشاورزه و در آمد آنچنانی نداره ۷ تا هم بچه دارن که همسر من آخرین بچشون هست و ته تغاریه و خیلیم خاطرشو میخوان و ی جورایی عزیزتر از بقیه بچه هاست براشون و بیشتر از بقیه بچه ها ، همسر من به پدر و مادرش میرسه مادرشوهرم پیرزن ساده ای هستش یعنی اصلا ذره ای اهل دخالت و کینه و خباثت نیست و من تاحالا بدی ازش ندیدم مشکل من اینه که اینا هر وقت مارو میبینن یاد نداشته هاشون میفتن و انتظار دارن ما براشون بگیریم در حالی که اصلا هیچ وقت به اون ۶ تا بچه دیگه کاری ندارن و هیچ وقت ازشون چیزی نمی‌خوان با اینکه اونا هم نسبتا وضعشون خوبه و دستشون به دهنشون میرسه ی بار که در مورد این موضوع به همسرم گفتم گفتش که حالا چون اونا بی معرفتن منم باید اونطوری باشم؟ بهش حق دادم ولی سختمه با این قضیه کنار بیام که اونا هفته ای یکی دوبار بیان اونجا بشینن بخورن ی قطره هم از دستشون نچکه بالاخره اونا هم بچشونن شما بگید چه طوری کنار بیام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه آخر همینه شوهر منم بچه آخره مادرشوهرم هر خرده کاری داشته باشه به شوهرم میگه. فقط باید صبوری کنی اگ زوم کنی رو این مسئله برات سخت میشه بیخیال باش انشاالله ک دعاهای اونا گره از مشکلاتتون باز میکنه شک نکن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نیاز نیست شمادرجریان باشید ک ناراحت بشین.

همین ک دخالت ندارن وزندگیتو خراب نمیکنن جای شکرداره.

ب شکرانه این نعمت بهشون کمک کن.

واسه پدرومادر هیچوقت دست بقیه رونگاه نکن.یعنی چون بقیه بیشعورن اون پدرومادرباید گرسنه بمونن.

خودتون هم میدونید با چ سختی بچه هاشون روبزرگ کردن پس جبران کنیدبراشون

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ماهم همینیم با این تفاوت که اونایی که کمک نمیکنن رو ببشتر هم دوست دارن 

زندگیه دیگه منوفکر میکنم داریم میریزیم تو جوب و صدقه میدیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی