2777
2789
عنوان

گوشی شیامی کی افتاده تواب

| مشاهده متن کامل بحث + 3086 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خودمون بعضی شبا تا ۱۰ و نیم هستیم اگه مشکل عادی داشت اره ابخوردگیش فورا باید باز بشه ما هر چقدرم ...

وای یعنی الان دیگه خراب شد اخه نمیتونستم برم خاموشش نکرد ولی سشوار سرد گرفت خودش خاموش شد خیلی گوشی خوبی بود الان دیگه کاری نمیشه کرد؟

آشغال ترین گوشی شیامی هست من خریدم همش مشکل داره

ربطش؟🫠

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مال من همین دو هفته پیش اندازه نصف استکان آب ریخت روش و کاری که کردم یه هفته فقط گذاشتمش تو بالکن در معرض باد و ساعتهای آفتابی زیر آفتاب تا از منافذش هوا بره توش و کاملا خشک بشه. و خوشبختانه الان خوب و سالم شده.

وای یعنی الان دیگه خراب شد اخه نمیتونستم برم خاموشش نکرد ولی سشوار سرد گرفت خودش خاموش شد خیلی گوشی ...

سشوار که بدتره آب رو بیشتر واردش کردین 

از الان به بعد اگه هر وقت گوشی افتاد فقط خاموشش کنین و سریع برین تعمیرات

الان معلوم نیست شاید هزینه کمی باشه شایدم زیاد 

ال سی دیش تعغیری نکرد؟فقط خاموش شد؟

شاید ال سی دیش خراب شده

شاید هم فلتی یا قطعه ای سوخته و باعث خاموش شدنش شده

وای یعنی الان دیگه خراب شد اخه نمیتونستم برم خاموشش نکرد ولی سشوار سرد گرفت خودش خاموش شد خیلی گوشی ...

نو این گوشی تو بازار نیس

دست دوش حدودا اگه پیدا کنی باید رو پنج تومن باشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مال من همین دو هفته پیش اندازه نصف استکان آب ریخت روش و کاری که کردم یه هفته فقط گذاشتمش تو بالکن در ...

یه هفته بی گوشی 

چ کردی

بالای ده میلیون

اووووووو چی میگی 

نوت ده پرو

الان نوت۱۲رو ۱۰تومنه نهایتا