2777
2789
عنوان

گوشی شیامی کی افتاده تواب

3076 بازدید | 37 پست

وای گوشی دخترم افتاد تو اب حالا خاموشه چکار کنم ماله کسی تازگیا افتاده تو اب تعمیرش چند شد اصلا تعمیر میشه  توروخدا کسی میدونه بگه تا برم تعمیر کار قلبم وایمیسه ،تعمیرا ساعت ۱۱/۱۲بازن

قطعاتش اتصالی میکنا حداقل یک و نیم خرج دارا شانس بیاری بقیه قطعه هاشو الکی عوض نکنن مدل گوشی چیه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا افتاد تو آب.؟

میخاست بره حموم با خودش برد اهنگ گوش کنه یه دبه بزرگ اب تو حموم گذاشتم واسه روزای قطع اب ،بعددیروز اب قطع شده بود درشو برداشته بودیم استفاده کنیم درشو نبستیم بعد اومدن اب،اینم طبق معمول گذاشت روی دبه در نداشت افتاده توش چند ثانیه شد ولی الان کار نمیکنه به شوهرمم نگفتم هم پول نداره  هم عصبانی میشه حالا چکار کنم

میخاست بره حموم با خودش برد اهنگ گوش کنه یه دبه بزرگ اب تو حموم گذاشتم واسه روزای قطع اب ،بعددیروز ا ...

مگه آدم گوشی رو می‌بره حموم😐😐

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم