2777
2789
عنوان

پسر سمی منو ول کرد

239 بازدید | 16 پست

مممشروب میخورد

دختربازی 

حلال حروم سرش نمیشد

بی رحم بود

قول ازدواج داد

به مادرم بی احترامی کرد

بچه ها همه جوره منو بازی داد الان کار درستیه بایک نفر دیگه اشنابشم فراموشش کنم

بزار یه نفس بکشی بعد برو بعدی عزیزم

شش ماه وقت میخاد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول با خودت کنار بیا این فرد کامل از زندگیت بیرون کن وقتی فراموشش کردی دفعه بعد یک آدم درست انتخاب کن برای فراموشی بری بایکی دیگه اونم لنگه این چه فایده کات کن اول یکم به خودت برس برو تفریح باشگاه با دوستات بگرد بعد طرف سالم پیدا کن 

میگه درحد من نیستی من شاسی دارم دندونپزشکم باید برم لباس بخرم رواعتماد به نفسم کارکنم

بگو به سلامت در رو هم پشت سرت ببند .تو هم تلاش کن خودتو بکش بالا نه اینکه دوباره وارد یه رابطه دیگه بشی و از اونم لطمه بخوری

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اول با خودت کنار بیا این فرد کامل از زندگیت بیرون کن وقتی فراموشش کردی دفعه بعد یک آدم درست انتخاب ک ...

انقدر منو له کرد

به خدا من کم توقع بودم پول نداشت من خرج میکردم پول نداشت طلافروختم ماشین خرید کم می اورد مثل کوه پشتش بودم همه جوره الان میگه درحد من نیستی تو فلانی ماخانواده ام اهل جروبحث نیستن

رفته کامنت های منو پاک کرده سریع یک دختر دیگه پیدا کنه 

من کارمندم محدودم تو ارایش کردن 

میگه من داف میخوام کارمندهم میخوام

میگه درحد من نیستی من شاسی دارم دندونپزشکم باید برم لباس بخرم رواعتماد به نفسم کارکنم

خوشحالم که این آدم احمق و بی خاصیت از زندگیت حذف شد 

خب بهش میگفتی اگر ماشین و شاسی بلندت از دستت بگیرن چی داری؟

۱سال صبر کن ، ارتقای فردی پیدا کن 

یا هر آدمی وارد رابطه نشو 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨