2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت حانیه

289 بازدید | 12 پست

انقدر زورم اومد یه مشت مرد گنده جمع شدن و چه بلایی سر دختره آوردن و آبروی پدر دختره رو بردن چون اگه پسره خیانت کرده بود کسی به یه ورشم نبود تازه دختره که رابطه ج هم نداشته با اون پسر لاته. 

کار به بحث خیانت ندارم میگم اگه مرد خیانت می‌کرد هیچکس اینجوری به جلز ولز نمی افتاد و جلسه تشکیل نمیدادن اونم واسه یه رابطه سطحی دو روزه و بدون رابطه ج. هه. 

یه بار یه فیلمی میدیدم. به دختره تهمت الکی زدن. فیلم کره ای بود. بعدش دختره برای اینگه ثابت کنه بی گناهه خودشو کشت. شوهرم گفت بایدم اینجوری باشه. من همین طور موندم. باور بیشتر مردم مخصوصا مردا همینه. 

بهای ثابت کردن بی گناهیت باید مرگت باشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خیانت مردا هم جلسه تشکیل میدن ولی اشتباهه .چون همه می فهمم اگه بخواد طلاق یگیرن باید علنی کنند

اره الکی خودشون دشمن شاد میکنن همون فامیلی که اینا میرن بهشون میگن کلی هم خوشحال میشن از بدبختی اینا 

اره الکی خودشون دشمن شاد میکنن همون فامیلی که اینا میرن بهشون میگن کلی هم خوشحال میشن از بدبختی اینا

آره واقعا .من که فقط پدرم فهمید اونم از دشمن بدتره رفت به همه گفت 

والا خوبش کردن،شوهر به اون خوبی رفته با یه لات خیانت کرده ،یه بار بخشیدنش باز دوباره رفته،اون دیگه ذاتش خرابه،فردا قراره مادر بچه های اون آقا بشه بچه‌هاشم مثل خودش بار میاره، انتظار داشتی چکار کنن؟

میدونی چیش ناراحت کنندس اینکه شوهره دیگه بهش اعتماد نداره و این بی اعتمادی برای این دختر مث مرگ تدریجیه 

حالا لازم بود حتما زن پسرعموش میشد لازم بود درس و دانشگاهشو ول کنه گوشیشو بذاره کنار بی ابرو و انگشتنمای فامیل شه، پدرش شرمنده شه 

فقط خدامیدونه این اتفاق در اینده چه اثراتی روی زندگی و روانشون میذاره 

زندگیان را خالی از آدمای نصفه و نیمه کنید، یک نفر باید باشد کامل    ناب    همیشه... . 

عزیزم ما که لرهستیم این رسومات رو داریم که مثلا بزرگای فامیل جمع میشن که مثلا وساطت کنن یا سر مهریه و این چیزا به توافق برسن که دادگاه نرن یا مثلاً وقتی زن شوهردار خیانت می‌کنه اون کسی که زن باهاش خیانت کرده باید بمیره یا اینکه خرج عروسی رو بده به شوهر زنه که بتونه ازدواح کنه و طلاها ی زن هم ازش میگیرن و میفرستن بره خونه پدرش کلا تو این مورد جنگ ناموسی اولش پیش میاد و چند نفر هم میمیرن نمونه اش همسایه خودمون پسره رو که با زنه بود کشتن شوهر زنه هم اعدام شد الان زن داره راست راست میگرده

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
والا خوبش کردن،شوهر به اون خوبی رفته با یه لات خیانت کرده ،یه بار بخشیدنش باز دوباره رفته،اون دیگه ذ ...

خیلی حرفت بده دختره سنش کمه خوب و بد تشخیص نمیده الان وقت شوهر کردن نبود. سنش کمه میتونه از نو زندگیشو بسازه و دور پسرو خط بکشه و فقط رو خودش کار کنه سر کار بره درس بخونه و ... و بعد چند سال با یه پسر خوب ازدواج کنه و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنه

اینا خیلی جارو جنجال کردن سر یه چیز کوچیک چون اینجور که فهمیدم یه رابطه تلفنی بوده فقط و نهایتا تو خیابون دیدش، دلم برا دختر و خونوادش سوخت حقشون نبود آبروشون بره اینجوری مخصوصا بابای دختره

اگه پسره همین کارو می‌کرد هیشکی عین خیالم نبود

اینا یه طور رفتار کردن انگار مچ دختره رو روی تخت گرفتن

ایناهم گناه خیلی بزرگی کردن که آبروی دختر و پدرشو بردن و حق الناس بدیه 

امام علی گفته آبرو کسیو نبرید شاید توبه کرده اونوقت اینا مثل آب خوردن سر یه چیز کوچیک زندگی پدرو دخترو خراب کردن که خواستن برن شهر دیگه

عزیزم ما که لرهستیم این رسومات رو داریم که مثلا بزرگای فامیل جمع میشن که مثلا وساطت کنن یا سر مهریه ...

وااا تمدن نمیدونن چیه اینا؟ این کارا چیه آخه.  چه زن چه مرد اگر خیانت کنه تنها راهش فقط طلاق باید باشه. این وحشی گری ها چیه اخه

خیلی حرفت بده دختره سنش کمه خوب و بد تشخیص نمیده الان وقت شوهر کردن نبود. سنش کمه میتونه از نو زندگی ...

فکر کنم ازون خانواده های سنتی بودن،اینجور خانواده ها رفتارشون فرق داره تو این مواقع.وگرنه توی خانواده های معمولی باید طلاق بگیرن دیگه.