2777
2789
عنوان

مشکل دوران عقد

810 بازدید | 59 پست

ما یک ماهه عقد کردیم 

اون روز با مامانم رفتیم خونشون شوهرم ب جا اینکه بیاد کنار من یا حداقل جای دیگه بشینه رفت نشست پیش عروس خالش بعد خود عروس خاله و من گفتیم بیاد بشینه پیش من نیومد 

کلا خجالتی و معذبه اینجور وقتا پیش دیگران اصلا بهم محبت نمیکنه و احترام خاصی هم نمی‌ذاره 

بعد این حرکتو ک کرد مامانم بهش ی جوری نگاه کرده اونم ناراحت شده 

منم چون نیومد پیشم بشینه خیلی ناراحت شدم بهش گفتم دیگه نمیام خونتون اونم گفت الان فهمیدم کی بهت یاد میده همش باهام دعوا کنی(منظورش مامانمه چون اونجوری نگاهش کرد)گفت حالا ک مامانت اونجوری نگام کرد هرجور عشقته میای بیا نمیای نیا حرف میزنی بزن نمیزنی نزن خدافظ

ب من گفت خدافظ هرچقدم پیام دادم زنگ زدم جواب نداد دیگه 

چیکار کنم از دستش؟خیلی غصه دارم 

:)

زنگ و پیام نزن دیگه😑

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت حقی ندارع ک تو روابط دو نفره شما دخالت کنه و اونحوری نگاه کنه .

درباره معذب بودنش و کنارت ننشستن وقتی مهمون خونشون هستی بعدا بهش تذکر میدادی و میگفتی رفتارش دور از ادبه اینجوری شرمنده میشد

ولی الان فقط گاردشو بالا اورده

چقدر بچه ای 

تو باید جوری باشی که شوهرت خودش بخواد کنارت بشینه نکه وقتی کنار نیومد دعوا درست کنی .من خودمم تازه عقد کردم ولی حس میکنم بعضی از تازه عروسا عقده دارن یا شایدم زیادی ذوق دارن این رفتارا چیه آخهههه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اگ واقعن دوست داره و عاشقته زیاد پاپیچش نشو حرکت مامانت درست نبود ک چش قره بره باید چیزی نمیگفت شما حلش میکردین پیش هم براش ی شاخه گل بگیر به خودت برس برو از دلش در بیار 

تو دوس داری مادرشوهرت چش بیاد برات 

اون مرده غرور دارع بهش بر خورده 

اینم ک پیش کس دیگ نشسته نیومده شاید خجالت کشیده

اینجوری که تو التماسش میکنی معلومه شاخ میشه کاری کن جاتون برعکس شه تحویلش نگیر

التماس نمیکنم 

ناراحت میشم از حرکاتش 

هیچوقت التماس نکردم 

اون این چیزا رو بلد نیس من خواستم یادش بدم 

:)