2777
2789

منظورم این پیج های فروشگاهی هست چون نه پیج میلیونیش رو دارم نه دوربین خویش زو نه محتوا سازی بلدم کلا تو هنر و محتوا سازی افتضاحم 😂😂

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

اتفاقا من عاشق اینکارام

هر کارییی ک میکنم

هر غذایی ک درست میکنم هر چیزی ک میخرم میخوام باز کنم حتما باید فیلم بگیرم ب دوستام نشون بدم😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شروع لازمه بدونی که اینستا تلفظش کنی عزیزم اینستاگرام instagramو در مورد سوالت چرا میخوای کاری ...

نمی‌دونم خیلی علاقه دارم توش یه پیج فروشگاهی داشته باشم توش جنس بفروشم 🙂

اتفاقا من عاشق اینکارامهر کارییی ک میکنمهر غذایی ک درست میکنم هر چیزی ک میخرم میخوام باز کنم حتما با ...

اره خیلی کیف میده اما من دوست دارم پیج فروشگاهی بزنم 

اره خیلی کیف میده اما من دوست دارم پیج فروشگاهی بزنم

من ی بار پولامو جم کردم کلی پیج عمده پیدا کردم ک آنلاین شاپ لوازم ارایشی بزنم ی سری چیزام خریدم

از بس خانوادم زدن تو ذوقم بیخیال شدم و اون چیزایی ک خریدمم رو دستم موند الکی میزنم ب سر و صورت خودم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من ی بار پولامو جم کردم کلی پیج عمده پیدا کردم ک آنلاین شاپ لوازم ارایشی بزنم ی سری چیزام خریدماز بس ...

ولشون کن تو باید کار خودت زو میکردی 

ببین عزیزم من بالای س ساله ک مدرس اینستاگرامم و بیزینس کوچ میکنم برند های بزرگی با مجموعه ما کار میکنن ک روز اولی ک وارد مجموعه شدن پیج های اینستا ترکیده ای داشتن ولی الان توی اینستا معروفن اسمشونو نمیگم میشناسید لازمه اینستاگرام اموزشه باید اموزش ادیت فیلمبرداری صفر تا صدشو ببینی و اونوقته ک خودتم هز میکنی پیج بالا اوردن اصلن کار سخت و شاغی نیس اینو من بهت میگم 

من ی بار پولامو جم کردم کلی پیج عمده پیدا کردم ک آنلاین شاپ لوازم ارایشی بزنم ی سری چیزام خریدماز بس ...

ببین فداتشم مشکل ابنحاس اسمش روشه کسب و کار 

مشکل نود درصد بیزینس منا اینه ک محصول خفن و میارن ولی بفکر این نیستن ک تولید مشتری کنن قبل از مهارت باید علم بازار و کسب مشتریو یاد داشته باشی حالا تو بیا خودکار بفروش هیچ فرقی ندارع هر وقت تونستی سه تا ستونو تو کسب و کارت پیاده کنی برد کردی 

یک برند سازی از طریق سوشال مدیا 

دو بازاریابی 

سه مدیریت و سیستم سازی 

این سه تارو اوکی کنی تمام شد و رفت 

ببین عزیزم من بالای س ساله ک مدرس اینستاگرامم و بیزینس کوچ میکنم برند های بزرگی با مجموعه ما کار میک ...

سلام چقدر طول میکشه یاد گرفتنش

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سلام چقدر طول میکشه یاد گرفتنش

بستگی به خودت و مجموعه ای که باهاش همکاری میکنی دارع 

مجموعه ما شیش ماه به شما اکشن پلن میده ینی هر هفته برنامه اجرایی داری طی شیش ماه پیج رشد میکنه اموزش تولید محتوا میده ایده میدع 

و در کنارش شما محدودیت زمانی نداری من خودم کار اموز داشتم توی سه ماه اموزشاتشو تموم کرده هر روز با من در ارتباط بوده کار اموز داشتم شیش ماه کامل طولش دادع 

پنجاه درصد اموزشته پنجاه درصد عمل گرایی خودت 

ادم عمل گرایی باشی خیلی زودتر از اون چیزی ک فکرشو کنی رو موج اینستا سوار میشی 

بستگی به خودت و مجموعه ای که باهاش همکاری میکنی دارع مجموعه ما شیش ماه به شما اکشن پلن میده ینی هر ه ...

دوست دارم بلاگر بودنو تجربه کنم لایف استایل چون مردم خوششون میاد زندگی ادمای عجیب غریبو ببینن.شرایط و هزینم میگید لطفا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دوست دارم بلاگر بودنو تجربه کنم لایف استایل چون مردم خوششون میاد زندگی ادمای عجیب غریبو ببینن.شرایط ...

بلاگر بودن خوبه خیلی از بلاگرا همکاری داشتن با مجموعه ما اگر دوست داری ی ایدی از خودت بهم بده من بیام تلگرام باهم راجبش حرف بزنیم