2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار بگیم عزیزم

عزیزم  متاسفانه تعداد دقیق رو نمیدونم

اما راجب این ذکر تعریف زیاد شنیدم 

یه چیز دیگه هم یه خانم یه بار تو سایت خیلیییی ازش تعریف کردن و میگفتن حاجت گرفتن 

124 هزار صلوات( توزمان نامحدود) اما میگفتن به شرطی که نماز کامل خوانده بشه و قبلش یک غسل کلی گفتن انجام بدین که اگر غسلی به گردنتون هست پاک بشه 

و خیلی ذکر های دیگه که بقیه حاجت گرفتن 

تو سایت سرچ کنید میاره بالا❤🌼

براتون دعا می‌کنیم ، اما همچین ذکری وجود نداره!☺️ وگرنه همه حاجت‌شونو میگرفتن!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.