2777
2789
عنوان

بیاین بگم چه خوابی دیدم

99 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها 

من چند وقتی بود خیلی کم نماز میخوندم بخوام بگم اکثر اوقات نماز نمیخوندم حقیقتش 

توی اکسپلور اینستام پر شده بودم از کلیپای کربلا با اینکه من تو سرچ و هشتگام به اینا مربوط نبود بازم گفتم نزدیک محرمه ولی بخاطر یه حاجتی که دارم از بیست و سه روز پیش تمام نماز هام رو خوندم حتی نذاشتم نماز صبحم قضا بشه جز دوبار 

و چندتا نذر برای اون حاجتم کردم که دوتا چله زیارت عاشورا داخلشه وای واقعا از یه جایی به بعد ختم هارو برای اینکه از انجام دادنش لذت میبرم برداشتم 

دیروز غروب نماز کن فیکون حضرت عباس رو خوندم 

شبم وقت خواب درباره دعای مقاتل بن سلیمان توی نی نی سایت خوندم.

اتفاقا یه لحظه از دلمم گذشت خدا حاجتتم نده منطقیه که برای حاجت نشستی تمام نمازاتو سرو وقت میخونی ولی واقعا اینطور نبود من مشتاق نماز خوندن بودم خیلی وقتا تصمیم گرفتم نماز بخونم ولی این حس و حال نیومد سراغمه

دو سه شب موقع خواب خیلی دلم میشکست بخاطر حاجتم و میگفتم یه خواب نشونم بده ببینم چی میشه آخه💔

برعکس هرشبم خوابای بی سر و ته میدیدم دیشب تو خواب با دختر عموم بهم پریده بودیم🤣

اما امشب تنها چیزی که از خوابم تو ذهنمه این بود که یه کتاب مثل قرآن هست یه سبزی خیلی خیلی خوشرنگه و روش یه نور قشنگی تابیده بود و چندتا تسبیح روشه و روش نوشته ابا عبدالله حسین 

همونموقع با صدای اذون صبح گوشیم بیدار شدم تا چند دقیقه تو شوک بودم پاشدم نماز خوندم و سرنماز تا همین الان که برای شما تعریف کردم داره اشکام میاد 

نمیدونم تعبیرش چیه ولی حسش خیلی خیلی فوق العاده بود 

ببخشید طولانی شدالتماس دعا

خدایا شکرت😍

منکه نفهمیدم خوابتو ولی حاجت روا بشی انشالله

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به چه خواب روشنی خدا جواب دلتو داده و حاجت روات کرده مطمعن هستم دل مهربونی داری که خدا بهت رو کرد ...

ممنون از لطفت عزیزدلم 😍اگه لایق باشم حتما ❤️😍

نمیدونم بخدا حتی گاهی پیش خودم میگفتم فقط بخاطر حاجتت اینقدر تلاشی که نمازت قضا نشه ولی جدی این چندوقت برای نماز خوندن اشتیاق داشتم حتی مساله حاجتمم حس میکردم این نذر ها داره استرس و تنشم رو کم میکنه 

خدایا شکرت😍