2821
2789

بیست سابه با سختی به این سن رسیدم هر‌روز گریه و سختی و غم بوده

بابام خیلی اذیتم میکنه.هیچی کار نمیکنه میره بیرون و برنمیگرده شب وقتی میاد هیچکس جرات نمیکنه بگه کجا بودی .مامانم به خاطر برادرام که کوچیکن و من که بیست سالمه و دم بختم طلاق نمیگیره

و نمیزاره من و مامانم حتی بریم سرکار

هیچی پول نداریم حتی هیچی غذا نداریم که پول نهار و شاممونو بدیم چیزی بخریم بخدا یه مدته سوتغذیه گرفتیم.خودمم مریضم.هورمون هام بهم ریخته توی ماه بیست روز پریودم.دچار حمله پنیک میشم هر روز . بیماری پوستی دارم.افسردگی شدید دارم.دیگه‌میخوام بکشم خودمو.مگه یه دختر بیست ساله چقدر‌میتونه زجر بکشه

3 تا تاپیک خودکشی دیدم امشب

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخی عزیزم انشالله خوشبخت میشی ازکجا معلوم چی درآینده برات پیش میاد شاید تمام این روزاتو خدا برات جبران کرد

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

3 تا تاپیک خودکشی دیدم امشب

زندگی واقعا روز به روز داره سخت تر میشه من تا همین الان داشتم برای دوستم گریه میکردم که فردا میخواد بره طلاق بگیره با یه بچه مدرسه ای ،،،واقعا از مرگ قشنگتر نمیبینم تو دنیا

عزیزم میدونم خیلی سخته واقعا درکت میکنم زندگی سختی داری تو که این دنیات خراب شده پس با خودکشی اون دنیات هم خراب نکن صبوری کن خدا خودش درستش میکنه خودش در قران میگه بعد هر سختی اسانی است پس امیدوار باش 

زندگی واقعا روز به روز داره سخت تر میشه من تا همین الان داشتم برای دوستم گریه میکردم که فردا میخواد ...

همه اینا علت داره

بلاخره یه روزی می‌پذیریم از خدا دور شدیم خیلی دور....... 

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

قبول دارم واقعا ریشه همه مشکلاته به نظر من

درود👏

همینه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز