2777
2789
عنوان

بنظرتون فاز این پسر چیه؟؟؟

379 بازدید | 22 پست

یه پسره که باهاش چت میکردم و درواقع اولش یهویی اومد دایرکت واسه درد دل راجب اکسش ...که میخواست برگرده پیشش و دختره مدام پسش میزنه ..خلاصه تا امروز داشت چک میکرد دختررو که یهو امشب بهم پیشنهاد داد بیشتر اشنا شیم بنظرتون فازش چیه؟؟؟؟

همشون مثل همن😐

بخدا اخه یعنی چیی ..داشت خودشو پاره میکرد واسه دختره میگفت حاضرم جلوش زانو بزنم ببخشه منو برگرده ...امشب میگه فراموشش کردم هزت خوشم میاد😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینه که دو ماه دیگه از تو به یکی دیگه میگه و باز این داستان ادامه دارد...

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

یکی بود گریه میمرد پیش من میگفت تورو میخوام بهت نرسم میمیرم و ساعت 3 شب با سیگار عکس مسداد میگفت بیاد چشات بیدارم بعد عین همه ایتارو به 100 نفر دیگ هم گفته بود حتی ب دوستام!!! همون لحطه هم استوری عاشقانه میزاشت یکی دیگ رو تگ میکرد😂😂😂

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250813_194634_instagram_ig4e.jpg

بخدا اخه یعنی چیی ..داشت خودشو پاره میکرد واسه دختره میگفت حاضرم جلوش زانو بزنم ببخشه منو برگرده ... ...

بخدا همشون مضخرفن

حالا منو ببین ی مدت با ی پسره بودم میگفت خیلی ب دلم نشستی و عاشقت شدم ی شب گفتم کات کنیم گفت اوکی موفق باشید😐😐😐😐😐

طبیعت +💚👁️
هیچی درگیرش نشومیخواد سرشو گرم کنه اونو بیخیال شهاین آدم دوزار قابل اعتماد نیستزود عاشق میشه،زودم فا ...

دقیقا اخ گل گفتی 

نه همون اول با هزار بهونه ردش کردم فقط شاخم درومد ازین حرکتش 🤦🏻‍♀️

بخدا همشون مضخرفنحالا منو ببین ی مدت با ی پسره بودم میگفت خیلی ب دلم نشستی و عاشقت شدم ی شب گفتم کات ...

😐😐😐😐

وای دقیقا همین واسه منم پیش اومد حدود یک ماه باهاش بودم و ازش جدا شدم بهم نمیخوردیم ..خییلی راحت تموم کردو رفت انگار نه انگار 😐😐 اصلا یک لهظه تلاش نکرد شاید داشتم شوخی میکردم

جدیدا مردا اینجورین که میخوان تو تلاش کنی واسشون چند وقت دیگه دیدی لباس عروس تنشون کردن تعجب نکن

برا سرگرمی بت پیشنهاد داده و اینکه به دختره بفهمونه تو منو نخواستی رفتم برات جایگزین آوردم

خود را تنگ در آغوش بگیر و دلخوش به رویای دیگران نباش؛ تو اولین و آخرین انسان در جهانِ خود هستی و با پایان تو جهان نیز به پایان می‌رسد.
😐😐😐😐 وای دقیقا همین واسه منم پیش اومد حدود یک ماه باهاش بودم و ازش جدا شدم بهم نمیخوردیم ..خییلی ...

باید چند وقت دیگه ما باید بریم خاستگاریشون😂😂😂

به ی ورت بابا اصلا بود و نبودشون مهم نیست خودتو اذیت نکن

طبیعت +💚👁️
باید چند وقت دیگه ما باید بریم خاستگاریشون😂😂😂به ی ورت بابا اصلا بود و نبودشون مهم نیست خودتو اذیت ...

دقیقا 

نه بابا واقعا قید رابطرو زدم تنهایی بهتره