2777
2789
عنوان

پسرم بهم گفت بی مامان بودن خوبه دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست

منم بچه بودم گاهی هر چی به دهنم میومدو میگفتم، به هر حال بچس هنوز تجربه نداره ، نمیدونه گفتن چی درسته چی غلط و بد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگهبچه س دیگهکلا از بچه هیچ توقعی نداشته باش خیلی از بچه های ما دور از جون فوت شیم سر خاکمونم نمیان

پس چرا دختر من دیشب میگف فلان آقاهه تو فیلم چرا مرد..

گفتم عمرش تموم شد رف پیش خدا همه یه روز میمیرن

گف توام میمیری یعنی؟گفتم آره

زد زیر گریه به پهنای صورت اشک میریخت

این عکس العمل از دخترم ک همیشه نق وغر میزنه بعید بود بنظرم

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
مطمن باش برداشتی که کردی رو یه بچه هفت ساله اصن متوجههش نیس یعنی همینجور یه چیزی بدون اینکه به عمقش ...

آره میدونم ولی فکرم هزار جا میره که نکنه دوسم نداره و بعدا ازم فاصله بگیره و... 

بچست دیگه دختر من چن روز پیش بهش گفتم دستات برو بشور رفته بود رو دنده لج نرف بعدم گریه که من دوست ندارم از این خونه برو گیر داده بود برو بیرون گفتم باشه میرم باز دوباره گریه اگه تو بری من چکار کنم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

این یعنی زنگ خطر، هوشیار باشید و در طریقه صحبت و رفتارتون تجدید نظر بفرمایید، هر گز دیر نیست، درضمن با کمال احترام حرف شما به کودک هفت ساله بوی امنیت و آرامش نداره، و نیز غذا رو جلوی کودک بگذارید گرسنه باشه بی شک می خوره البته اگر مشکلات جسمی و ...نباشه... 

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
خب بدغذا باشه! شاید دائما دعواش میکنید و‌غر میزنید سرش!

دعواش نمیکنم ولی برای هر قاشق غذا باید بهش یاداوری کنم وگرنه واقعا فراموش میکنه بخوره حتی اگه ساعتها سفره پهن باشه

پس چرا دختر من دیشب میگف فلان آقاهه تو فیلم چرا مرد..گفتم عمرش تموم شد رف پیش خدا همه یه روز میمیرنگ ...

نگفتم همه اینجوری ان که

گفتم خیلی از بچه ها اینجورن

نه حالا دختر شما

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی