2777
2789

وپر و مادر همسر من خونه ، ماشین ، باغ و ویلا و حقوق بازنشستگی دارند اما مرتب به همسرم میگند پول نداریم بدبختیم و فلان همسرم هم مدام دل میسوزونه و کمک میکنه مرتب هم در حال تغییر دکوراسیون  خونشون هستند اعتراض میکنم رابطه خودم و همسرم به هم میخوره چیکار کنم من؟؟؟ 

از بس ناله میکنند عموی همسر زنگ میزنه به شوهرم که مثلا برادرا جمع شید مادرتونا بفرستید کربلا حالا پدرشوهرم چند ماه پیش پونصد میلیون دلار خریده گذاشته تو خونش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر منم وظیفه خودش میدونه با برادراشم رابطه خوبی نداره که بخواد زنگ بزنه همش میشه دغدغدش که پول جور کنه مثلا مادرشا بفرسته و ....یا پول بده اثاث خونشون عوض بشه با اینکه من خودم ۱۵ ساله با همون جهازم زندگی میکنم و عوض نمیکنه  

خودمون کلی مشکل داریم تلویزیون و ابگرمکنمون خرابه اما بازم میگه وظیفه منه

چی بگم والا . تا پول دستش نیومده شما چاهشو بکن 😅

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
چی بگم والا . تا پول دستش نیومده شما چاهشو بکن 😅

عزیزم تلویزیونمون مثلا بالاش سیاه شده میگه حالا تا ده سال دیگه جا داره بعد باباش پولاشا دلار میخره ما باید مادرشوهرما بفرستیم کربلا این انصافه اخه؟ 

عزیزم تلویزیونمون مثلا بالاش سیاه شده میگه حالا تا ده سال دیگه جا داره بعد باباش پولاشا دلار میخره م ...

حق داری گلم ولی زندگی را ب کام خودت تلخ نکن 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
سلام خدا قوت عزیزم .تو براش خرج بتراش .

عزیزم مثلا من میگم تلویزیون بالاش لکه سیاه افتاده عوضش کن میگه نه این تا ده سال دیگه هم کار میکنه اما مادرش مدام  وسیله خونه عوض میکنه میگه من دخالت نمیکنم اما ازون طرف پولش از جیب شوهرم میره😕😕😕