2777
2789
عنوان

یعنی ۴۰ نفر تو نی نی سایت نیست😔

430 بازدید | 70 پست

خواهش می کنم دعا کنید نذرم رو زمین نمونه 

من نذر کردم برای محرم امسال 

با کلی امید به خدا و براورده شدن حاجتم وسایل نذریمم آماده کردم

در حقم دعا کنید نذرم رو زمین نمونه

اینجا خیلی شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست دعام کنید بچه ها قبل از محرم حاجتمو بگیرم و نذرمو بدم

من اگر نظرم رو زمین بمونه دق می کنم

التماس دعا 

هر کی از ته قلبش دعام کرد لایک کنه براش ایت الکرسی می خونم 

خیلی خيلی التماس دعا 🤲🙏

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

ایکاش این تاپیک منم پر بازدید میشد و ۴۰ نفر در حقم دعا می کردن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی به حاجت دلت برسی لطفا موقع ادا کردن نذرت یاد منم‌بکن دعام کن محتاج دعام 💔😭

چشم حتما

خیلی خیلی التماس دعا دارم 

خیلی خیلی محتاج دعا هستم

ان شاءالله که خدا حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه به نیت حاجت قلبیتون ایت الکرسی خوندم 🙏🤲

صلوات فرستادم ایت الکرسی هم برات خوندم عزیزم. انشالله به حق همین روزا نذرت براورده شه خدای مهربون حاجتتو میده🙏

بچه ها توروخدا واسه منم دعاکنین امسال بختم باز شه به همون شخص که میخوام برسم🙏

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

صلوات فرستادم

خیلی ممنون عزیزم

ان شاءالله که خدا حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه 🤲

به نیت حاجت قلبیتون ایت الکرسی خوندم 🙏

انشالاه به جاجتت برسی گلم خیلی دعا کردم برات😊🤍

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡