2777
2789

چهارسال پیش همه طلاهام فروختم وازمامانم قرض گرفتم وخودشم وام برداشت وپس اندازداشت یه خونه گرفتیم بعددوسال که خونه روتکمیل کرده بودیم یه ماشین خریدیم زدبنامم خونه هم چون پول طلاهام بودواینهابنامم بودمن یه کم بی سیاستی کردم تودعواواینهابروش می اوردم که پول من بودوهمه چی بنام منه که خریت بودوبی سیاستی که بعددوباره پارسال خونه وماشین فروختیم ووام مسکنم گرفتیم خونه روعوض گردیم که این دفعه شوهرم پاش وکردتویه کفش که الن وبلن خونه بنام من بشه منم ناچارقبول کردم عیدباسیاست وترفندبرام 11گرم طلاخریدمنم ریزریزپس اندازکردم خلاصه الان یه 16گرم یه قرعه ام باپول توجیبی ام نوشتم اندازه 60میلیون الانم ماشین نداریم توفکروام بگیریم ماشین بخریم ولی پولش کمه بنظرتون 60وبهش بدم براماشین یاخودم طلابخرم بزارم اون بفکرماشین باشه اینم بگم اصلن بفکرنیست پول پس اندازکنه وطلاهام ودوباره بزاره درسته قسط زیادداره ولی بفکرم نیست بهشم بکم میگه مگه داشتم ودرست نکردم

دوباره ک هیچ یکباره هم نمیدادم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی کلام ختم کلام 

دل بزا شوهر نسوزونید 

گول حرفاسو نخورید طلاهاتو بفروش بهترشو میخرم برات نه تنها نمیخره براتون بلکه هر بار با این حرف شیره میماله سرتون کسی ام که این وسط ضرر می‌کنه خانم بیچارس 

نمیدادم 

چون خونه رو از چنگم در اورده 

البته خودتم گفتی از بی سیاستی خودتم بوده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵