2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره از بیکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا اینجورییعنی هرکی هر گزارشی بده گوش میدن؟

آره ، منم  حدودا ۷ سال پیش جایی کار میکردم که دولتی بود ، من نماز خون نبودم ، همکارا گزارش زدن برام ، چقدر بردنم منابع انسانی اداره و هی سوال و جواب که چرا نمیای نماز بخونی و ... گفتم وقت ندارم ، گفت چطور وقت ناهار خوردن داری ... 😐 آخرش انقدر اذیت کردن ،  اومدم بیرون

میرم سر کار الان تو تعطیلاتم گزارش دادن بی حجابم نماز نمی خونم بالای ده بار رفتم منکر شدم دیگه اخرش ...

چه مسخره

واقعا نمیدونم چی بگم

الهی مشکلت حل بشه

نشد به کار بهتر پیدا شه

خدا بهترینارو جور میکنه

من معلمم ولی بنا به دلایلی و اتفاقاتی که تو شغل برلم افتاد در حقیقت شعل اصلی نمی بینم منم احساس مفید ...

سلام ببخشید که دخالت میکنم ولی توکشورهای اروپایی معلمی خیلی شغل مهمیه چون آینده ی کشور رو همین بچه ها میسازن پس یه معلم خیلی میتونه رو آینده بچها اثر بزاره 

نمیدونم کدوم شهر هستین ولی اینجا معلمی ارزوی خیلیاس 

شپرعیشم بخای کلی حدیث درمورد ارزش علم وعلم اموزی هست خودتونو دست کم نگیرین بااخلاق خوب باصبوری و دلسوزی میتونید ازیه مادر بیشتر در تربیت بچها اثر بزارید و این تلاش شما پیش خدا حتمن بی جواب نمیمونه 

من هفته پیش برای کار رفتم جایی حقوقش ماهی ۱۵ تومن . قبولم کردن ولی به خاطر اینکه باید ۲ ساعت تو راه ...

ای بابا

تنشالله نزدیکتر پیدا شه

باز خوبه پیدا کردی و نخواستی بری من همونم نتونستم

سلام ببخشید که دخالت میکنم ولی توکشورهای اروپایی معلمی خیلی شغل مهمیه چون آینده ی کشور رو همین بچه ه ...

من تغذیه ای که برای خودم میبرم مدرسه ارو گاهی میدم به بچه ای خوراکیشو تموم کرده گشنه اس یا یادش رفته بیاره 

تو زنگ هدیه یه شعر هست درمورد پیامبر یه جوری با آهنگ خاص خوندم بچه ها به وجد میومدن و رو میزاشون می ایستادن دست همو می گرفتن هر دفعه هم درخواست دارن بخونم براشون برای هیچیشون کم نذاشتم ولی بی مهری دیدم از طرف دولت و گزینش از حوزه ی علمیه آدم اوردن مارو گزینش کنن حقوقمو هنوز واریز نکردن تا حرفم میزنی میگن تو تعطیلات نباید بهتون پول بدن تعطیلی به خاطر بچه هاس نه ما که منت میزارن تو این ۳ ماه انگار باید فوتوسنتز کنیم

من تغذیه ای که برای خودم میبرم مدرسه ارو گاهی میدم به بچه ای خوراکیشو تموم کرده گشنه اس یا یادش رفته ...

خداحفظتون کنه ..

توگزینش گفتید که نماز نمیخونید بخاطر این بهتون گیر دادن

خداحفظتون کنه ..توگزینش گفتید که نماز نمیخونید بخاطر این بهتون گیر دادن

ممنونم آره گفتن نماز مغرب بخون اونم ۸ صبح یا وضو بگیر وقت بی وقت سر کلاس بودم زنگ میزدن پنجشنبه بیا گزینش

من تغذیه ای که برای خودم میبرم مدرسه ارو گاهی میدم به بچه ای خوراکیشو تموم کرده گشنه اس یا یادش رفته ...

بعضی وقتا بخاطر مصلحت و راه افتادن کار یکمی باید سیاست داشت تو این کارهای دولتی روند اینجوریه حالا یه نماز خوندن هم اونقدرام طول نمیکشه ده دقیقه هم نمیشه بلاخره تو محیط کار باید یه چیزایی رو هم تحمل کرد

متاسفانه ظاهر بین شدن فقط ب ظاهرآدما نگامیکنن

بعضی وقتا بخاطر مصلحت و راه افتادن کار یکمی باید سیاست داشت تو این کارهای دولتی روند اینجوریه حالا ی ...

خوندم اشتباه خوندم راستش تمرکز نداستم فک نکنم تو روز قیامتم اگه باشه اینطوری آدم رو بازخواست کنن 

قانون باید برای همه باشه معلم هست ورودی ما مدل عروس شده تو اینستاگرام حتی یه بارم پاش به اینجور جاها کشیده نشده برای همینه شغل نمیبینمش دیگه علارغم علاقه ای که به بچه ها دارم

خوندم اشتباه خوندم راستش تمرکز نداستم فک نکنم تو روز قیامتم اگه باشه اینطوری آدم رو بازخواست کنن قان ...

درسته حرفتون منطقیه 

ولی وقتی سیستم از ریشه مشکل داره چه میشه کرد

باید از فیلترهاشون  عبور کرد بعد راهی ک عقل میگه پیش گرفت

درسته حرفتون منطقیه ولی وقتی سیستم از ریشه مشکل داره چه میشه کردباید از فیلترهاشون عبور کرد بعد راه ...

راه عقلانی میدونید چیه اینکه از اول نمی رفتم 

قبل از اعلام قبولی دانشگاه یه مرحله مصاحبه داشتیم و من واقعا بهم برخورد به خانواده گفتم نمیرم ولی بعدش که قبول سدم همه جا جار زدن و تهدید که اگه هر دانشگاه دیگه ای بری هیچ حمایتی نمیشی دیدم اگه بخوام دانشگاه روزانه برم کلاساش تمام وقته مهلت ندارم برای کار کردن ناچار تسلیم شرایط شدم