2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره از بیکاری

679 بازدید | 29 پست

همه اطرافیام به کاری دارن من بیکارم

یه انلاین شاپ دارم که هیچی فروش ندارم

خسته شدم

فکر میکنم بی عرضه ام

هیچ امیدب ندارم به خودم

همش خونه جمع کن ابن چه رندگیه اخه

یه کاری مخوام ساعتش منعطف باشه کارمندی باشه

هیچی نیس

کاش ازدواج نمیکردم هیچوقت😭اینجوری اول میرفتم سر کار بعد ازدواج میکردم خیلی بهتر بود

فروش آنلاین شاپت رو درست کن

یا جنساتو عوض کن یا اگه توی بستری مثل اینستاگرام فعالیت داری ریلز ترند و یا خلاقانه بساز تا دیده بشه شاپت

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیری سره کار؟چرا؟

میرم سر کار الان تو تعطیلاتم 

گزارش دادن بی حجابم نماز نمی خونم بالای ده بار رفتم منکر شدم دیگه اخرش قاطی کردم جوابشونو دادم که بیرون از مدرسه یه شهروند عادیم به خودم مربوطه یه کاری میکنید همه میان اینجا دروغ بهتون بگن تا تهرانم بردنم مجبورم کردن ندامت نامه بنویسمو حکمم از رسمی شده پیمانی تا باز دوباره تصمیم بگیرن 

معلم پیش دبستانی

عزیزم مربی مهد15تومنه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭