2777
2789
عنوان

درخواست دوستی

866 بازدید | 25 پست

اقایون سایت خجالت بکشید واقعا وقتی میبینین طرف درخواست دوستیتونو قبول نمیکنه از رو برین من حتی درخواست دوستی هم جنسای خودمم قبول نمیکنم چ برسه ب اقا شعور داشته باشید وقتی طرف متاهله ینی پایبند ب قول هایی هست ک نباید روشون پا بزاره هی فرت و فرت درخواست میدین که چی 😐😐😐انقدر بدین تا خسته شین من همینقدر ک خوبم خوبم خدا نکنه داغ کنم جوش بیارم چشمامو میبندم دهنمو وا میکنم مهمم نیس برام ک تعلیق بشم مهم اینه ک نمیخام ب شوهرم خیانت کنم پس احترامتون دست خودتون باشه اگه خواهر مادرتون براتون ارزش داره و دوس ندارین آباد بشن تمومش کنید این مسخره بازی رو 😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اونی که درخواست دوستی میده مرد نیست بلکه پفیوزی بیش نمی‌باشد آخه حروووم لقمه چرا ما خانوما باید درخو ...

والا بخدا همینو بگو😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
والا بخدا همینو بگو😐😐

اصلا اوضاع خرابه بخدا 

دختره بمن درخواست دوستی داده بعد اومده خصوصی و تلگرام چت و صحبت و از این حرفا 

بعد میبینم شروع کرده به جیغ و فریاد و آه و ناله میگم چه مرگته میگه زده بالا 

میگم خو بی همه چیز مگه من مامور اینم که دوز تورو بیارم پایین بمن چه 

میگه تو خودتم دلته 😐

میگم چطور دلمه؟

میگه یه جور خاصی بمن وویس دادی گفتی قربونت برم 😑😑😑😑

اصلا اوضاع خرابه بخدا دختره بمن درخواست دوستی داده بعد اومده خصوصی و تلگرام چت و صحبت و از این حرفا ...

وای😑😑😑😑😑😑😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂

نان  پدر حلاااالت دلاااور

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن