2777
2789
عنوان

سوال از خانوم ها

190 بازدید | 10 پست

خانوم ها یه سوال اگه شوهرتون خرجیتون خوب بده یه پول خوب بهتون  بده ، اهل خیانتم نباشه   ولی 

تنها چیزی که ازتون مخفی می‌کنه پولیه که داره یعنی قبل ازدواج باهاتون یعنی سرمایه ی کلونی جمع کرده باشه آیا شما  موقعیکه بفهمین همچین سرمایه ای داشته ولی تا حالا رو نکرده عکس العملتون چیه 

آیا این مخفی کاریو بد میدونین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه اشه خیانت نکنه و خرجی بده ،یعنی باید اینکارارو کنه در هر صورت پنهانکاری برام موجه نیس

یعنی سرمایه ای که داشته پنهان کنه بعد شما بدونین باهاش چه برخوردی دارین 

یعنی سرمایه ای که داشته پنهان کنه بعد شما بدونین باهاش چه برخوردی دارین

چشم داشتی ندارم ب اون سرمایه 

ولی ب شدت ناراحت میشمو قهر میکنم ،چون زنو شوهر محرم هم میشن،و نباید پنهانی داشته باشن  

آها چرا قهر وقتی طرف برات خرج میکنه

ربطی ب خرج نداده 

وقتی نمیگه یعنی فکر میکنه من میخوام ،اون سرمایه رو از چنگش در بیارم،یا چشمم بهشه ،بعدم زنو وشوهر برای چی کار میکنن؟ ک خوشبخت باشن ک این پولو خرجه بچه هاشون کنن ،پنهان میکنه ک چی؟؟؟ببره تو قبر با خودش؟؟؟؟