2777
2789

من نه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

گرونه 😬😬

ولی خوبه برای جمع بندی رشتت چیه؟ 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی

برای درس جامعه شناسی کتاب مشاوران بگیر من استفاده کردم همیشه تو ازمونا بالاترین درصدم مربوط به جامعه شناسی بود توی کنکورم سوالات مشابه زیاد اوردن (تازه من فقط درس نامه رو میخوندم دیگه نمیشستم کتابم بخونم) 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
برای درس جامعه شناسی کتاب مشاوران بگیر من استفاده کردم همیشه تو ازمونا بالاترین درصدم مربوط به جامعه ...

ممنونم عزیزم بخاطر راهنماییت

جامعه شناسی همونکه عکس خانواده روشه؟

عزیزم برا منطق و ریاضی چی بگیرم؟

تاریخ که لازم نیست چیزی بگیرم؟

ممنونم عزیزم بخاطر راهنماییتجامعه شناسی همونکه عکس خانواده روشه؟عزیزم برا منطق و ریاضی چی بگیرم؟تاری ...

خواهش میکنم گلم 

https://images.app.goo.gl/3EKfNNK8HB1o6dcv5 

من این رو استفاده میکردم 

برای منطق دوتا گزینه داری یکیش کتاب پیمانه ای قلمچی هستش یه عالمه تست داره و با تحلیل هر کدوم از تست ها واقعا معجزه رخ میده تو سطح یادگیری و مهارتت چون حسابی نکته داره تک به تک تستاش نکته دارن

یکی دیگه هم یه استادی هستش که بهت معرفی میکنم رایگان تدریس میکنه جزوه اش هم موجوده من از تدریسش راضی بودم نکات خفنی رو یاد میداد توی اپارات توی دوران کرونا رایگان درس میداد ولی 2 فصل اخر منطق رو چون اون سال حذف کردن درس نداد 

ریاضی رو من نتونستم بخونم بازم یه استاد هست من سبک تدریسش رو دوست دارم هم توی زمانت صرفه جویی میکنه هم مطالب رو کامل میگه اگه 1 ساعت باهاش کلاس داشته باشی 30 یا 40 تا سوال برات حل میکنه میتونی پکیجش رو تهیه کنی 

برای فنون فقططططططط مشایخی معرکه اس توی روبیکا کانالش هست و جزواتش رایگان تدریس میکنه خیلی مباحث رو 

برای اقتصاد استاد گلاب 

برای عربی فلاح معجزه میکنه 

برای جغرافی خیلی سبز 

برای تاریخ فقط درسنامه بنویس با تمام جزئیات به صورت رمز نگاری شده و خیلی هم به مبحث تاریخ معاصر اهمیت بده قطعا سوال میاد هر سال اومده از این مبحث 

هر مشاوری هم نگیر

عرفان دهدشنیا دبیر منطق 

علی هاشمی دبیر ریاضی