کلا از هفته ۱۲ تهوع و دل درد میرهمن الان هفته ۶ هستم امروز دلم دوباره درد گرفتشما دلدرد داشتی؟
من داغون بودم از اول انقددل درد داشتم ک همش میگفتم دیگه تمامه...شیاف داشتم و قرص انقباض و قرص رفیق شدن خون..هنوز میخورم البته ...دو روز پیش دردام بیشتر شد دیروز کمر درد شدم امروزم ک علامت ندارم انگار ن انگار خدا کنه مشکلی پیش نیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم فردا وارد ۱۲هفته میشم بشدتتتتتت عرق میکنم تنها علاعمم همینه واینکه چیزای ترش دلم میکشه ماست دوغ ترشی .ترشی لیته بیشتر سردی جات ب دلم میچسبه امروز سمت چپم ی خورده سفت شده بود ی کوچولو دردداست فک کنم بخاطر اب دوغ خیاری بود ک خوردم خیلی سرد بود
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون