2777
2789
عنوان

بگم ،نگم نمیدونم ...

147 بازدید | 20 پست

با دل خودم چیکارکنم 

چند روز پیش ما رفته بودیم مهمونی خونه خواهر شوهرم بعد مارو دعوت کرد رستوران زنگ زد به برادر شوهرم اونم اومد اونا یه بچه هفت ماهه دارن شوهرم بچه شدنو بغل کرد منم پسرم که چهار سالشه رو زانوم نشسته بود آروم دست کشید رو سر بچه 

یه دفعه دیدم برادر شوهرم با غصب فراون اومد سمت بچه من زد رو دستش دستشو کنار زد رو سر بچه داد زد که چرا دست زدی به سر بچه اون هنوز ملاجش شکل نگرفته 

بچه منم با همون زبون بچگیش گفت من کاری نکردم عمو بعدش هم یه آه بلند از سر ناراحتی کشید 

منم به خاطر حرمت میزبان که خواهر شوهرم بود چیزی نگفتم اما قلبم عجیب شکست 

الان برگشتم از پیششون  تصمیم دارم برای پدر شوهر و مادر شوهرم تعریف کنم اما دو دلم 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش همونجا بهش میگفتی

با زبون خوش

حالا هم دیر نشده 

ی بار که دیدیش شوهرت بگه کار خوبی نکردید اونطور با بچه ام برخورد کردید 

بچه هرکس واسه خودش عزیزه 

من به کسی اجازه نمیدم اینطور صحبت کنه 

دیگه تکرار نشه 

به پدرشوهرت بگی مشکل و دعوا ایجاد میشه

به اونا چ ربطی داره مث یه مادر درست و حسابی گوشی و بردار زنگ بزن برادر شوهرت بگو بچه من شخصیت داره حق نداشتی تو جمع باهاش این مدلی برخورد کنی 

فقط داشت نازش میکرد بچه تو برات عزیزه 

پسره منم برای من عزیزه 

دست بردارید از گله و شکایت پیش کسی دیگ که به گوشش برسونن 

بچته توام باید ازش دفاع کنی 

بیخیال بابهبچه اولشون هس حساسندکارشون اصلا درست نبود هادتایید نمیکنماما شما هم پی شو نگیر مطمئن باش ...

منم یه بچه دارم و بچه اولیه 

بیخیال بابهبچه اولشون هس حساسندکارشون اصلا درست نبود هادتایید نمیکنماما شما هم پی شو نگیر مطمئن باش ...

ب جاش با پسرت صحبت کن که نی نی ها خیلی کوچولو و حساسند و باید قبلش از پدر و مادرشون اجازه بگیری بعد بهشون دست بزنی ک اگر یک بار دیگه تو این موقعیت گیر کردید پسرتون بدونه باید چیکار کنه

به اونا چ ربطی داره مث یه مادر درست و حسابی گوشی و بردار زنگ بزن برادر شوهرت بگو بچه من شخصیت داره ح ...

آفرین عزیزم دارم میترکم از خشم 

منم یه بچه دارم و بچه اولیه

پسر شما ۴ سالشه و این مراحل رو گذروندید.

ما ک نمیتونیم بیفتیم دنبال مردم و رفتار درست رو یادشون بدیم.ولی میتونیم رو خودمون و بچه مون و همسرمون کار کنیم.

ب جاش با پسرت صحبت کن که نی نی ها خیلی کوچولو و حساسند و باید قبلش از پدر و مادرشون اجازه بگیری بعد ...

پسرم از قبل باهاش صحبت  کرده بودم خیلی بی گناه 

الهی دلم برای بچتون سوخت 😔

عمویش یکم شعور نداره بگه عمو جون بزار بزرگتر بشه بعد بشو داداشش باهاش بازی کن الان کوچولو گریه می‌کنه آخه بچه نمی‌فهمه که جمجمش تشکیل نشده ☹️☹️

به نظرم به مادر شوهرت حتما بگو که دیگه تکرار نکنن 

خودتم به بچه گانه بگو اون هنوز بچس نباید بهش دست بزنی تا بزرگ بشه نزار کس دیگه ای بهش یاد بده اونم با کمال بیشعوری🤦🤦🤦

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
آفرین عزیزم دارم میترکم از خشم

مادر من این اشتباهو میکرد هر کی باهامون هر کاری میکرد هیچی نمیگف میگف عموته ،داییته ،خالته 

ولی من هنوزم یادم می افته از رفتاراشون حرصم میگیره 

تو نزار با بچت بد رفتاری کنن بدونن حساسی حواسشونو جمع میکنن