2777
2789
عنوان

کدوم کاربری وایب خوبی بهت میده✨️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 126 پست

@آوا_هسدم  ‍ 

نمیدونم چرا...

@عسلی_درسرزمین_عجایب  

واقعا نمیدونم چرا، خیلی بی دلیل. 

@حسینی_باااای  

حس میکنم شوخ طبعه😅😂

یه کاربر دیگه هم بود که عالی بود یادم نیست. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
واقعا واقعا خیلی ها اونقدر زیادن نمیشه تگ کردخدارو شکر میکنم بابت دوستانی که اینجا دارمدرسته مجازی ا ...

اره منم ی دوستی دارم اینجا واقعا همه چی تموم مجازی و حضوری فرق نداره 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگار جونم😅🫂 @آرشل‍ ❤

یکی واسم تگش کنه برام ابی نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

نمیدونم دیگه کی یادم رفته 😂

😂✨️💕

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
@آوا_هسدم ‍ نمیدونم چرا...@عسلی_درسرزمین_عجایب واقعا نمیدونم چرا، خیلی بی دلیل. @حسینی_باااای حس ...

اوا هسدم که واقعا خوبه بقیرو نمیشناسم 

نگار جونم🫂😅

@آرشل‍ 

@آرشل‍ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

نگار جونم🫂😅@آرشل‍ @آرشل‍

چرا آبی نمیشه 

چرا آبی نمیشه

نمیدونم میشه روی پستی ک نوشتم نگار جونم و تگش کردم واسم تگش کنی؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان میشه سوال بپرسم همینجوری حدسی  بگید ببینید چقد حس ششم دارید  

@مهرآسا_خانوم 💛🦋

💙

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
نمیدونم میشه روی پستی ک نوشتم نگار جونم و تگش کردم واسم تگش کنی؟

نگار جونم🫂😅

@آرشل‍ 

@مهرآسا_خانوم 💛🦋

ولی فکر نکنم دیگه وایب خوبی بدمااا:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
نگار جونم🫂😅@آرشل‍

عزیزممم خود پیامم و چرا تایپ کردی ممنونم😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40