2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال اینا رو آزاد میزارن توهین کننخیلی وقته نی نی یارا به وظیفشون نمیرسن

از اول ب خانوادم توهین کرد بعدم گفت سگ گفتم من هیچی نمیگم فقط ب خدا میسپارمت خودت سگ شی ب خانوادت چیزی نمیگم گفت یروزخانوادتو از دست میدی :/

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
زنگ بزن نینیسایت اگر برا مهم هست

دیگه در این حد بیکار نیستم بخوام چندین ساعت پیگیری کنم

وظیفه ی نی نی یارا بود که با تگ کردن بیان و نیومدن

دیگه به این نتیجه رسیدم این سایت ریشه مشکل داره و حضور توش توهین به خودمه

امثال اینا رو آزاد میزارن توهین کننخیلی وقته نی نی یارا به وظیفشون نمیرسن

لغو شده نباید تاپیک بزنین تو همون تاپیکش پستی که توهین کرده گزارش خورده بود بستمش فقط به خاطر توهینش وگرنه واسه خالی بندی که همه میدونستن ایشون تاپیکهاش داستانه و همیشه یکی میامد تو تاپیکش میگفت و بقیه براش وقت نمیذاشتن الان با کاربری جدید برمیگرده و مدتها سرکار میذاره تا کاربرا متوجه بشن کلی وقت میذارن براش

برای تاپیک کسی برای پست کسی و برای کاربرا تاپیک نزنین چون خودتونم لغو میشین فقط گزارش 

الان من قبل از این که تاپیکتون رو ببینم ایشون رو لغو کردم اونم با گزارش پست توهینش

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بحث من اینه اگه نی نی یارا از انجام وظایفشون خسته شدن حداقل اعلام کنن که نیروی وظیفه شناس بیاد جایگز ...

والا گناه دارن اگر نیروی کمکی بیان اوناهم راحت تر میشن 

فکر کن روزی دویست سیصدتا گیس کشی

از اول ب خانوادم توهین کرد بعدم گفت سگ گفتم من هیچی نمیگم فقط ب خدا میسپارمت خودت سگ شی ب خانوادت چی ...

دیگه واقعا باور دارم این سایت ارزش موندن توش رو نداره😑

پز از آدمایی که برای تخلیه عقده اومدن با این سطح پیگیری نی نی یارام خیلی راحت بدون هیچ ترسی هرچی از دهنشون در بیاد میگن

لغو شده نباید تاپیک بزنین تو همون تاپیکش پستی که توهین کرده گزارش خورده بود بستمش فقط به خاطر توهینش ...

سلام لطفا گزارشی ک من زدمم رسیدگی میکنین ب خانوادم گفت سگ خیلی ناراحتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
لغو شده نباید تاپیک بزنین تو همون تاپیکش پستی که توهین کرده گزارش خورده بود بستمش فقط به خاطر توهینش ...

نی نی یار جان خوب شد دیدمتون من ک میدونم الان عمرا پشت همکارتون رو خالی کنید طبیعیه! 

اما اینکه یکی از خیانت شوهرش گفت من فقط گفتم چقدر مردا لا*شی شدن واقعا تعلیق نداشت اون هم یک هفته که نی نی یار شب منو تعلیق کرد! 

من سیاحت گرم...از این گا به آن گا دائم در سفرم

همین آدمایی که استارتر و اعضا پست هاشونو گذاشتند

خوبه رو پست من ریپلای کردین ولی نخوندین؟ نوشتم پستهاشون گزارش خورده بود لغو شده بودن بعدم تاریخ تاپیک رو ببینین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar