2777
2789

@niniyar_2   @niniyar_3  

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با من لجن بگم سلام چن دقیقه بعد اخطار تعلیق سه روزه میاد برام

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

منم واقعا از نی نی یار شب شاکی هستم نمیدونم به کی باید بگم

من یه بیشعور میگم بخدا تعلیق یه هفته ای کرده منو ولی درمورد مریضای جنسی خوابه! 

بینشون فقط نی نی یار پنج خوبه

من سیاحت گرم...از این گا به آن گا دائم در سفرم

اینا بیمارن 

با هرکسی دهن به دهن نشید 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم واقعا از نی نی یار شب شاکی هستم نمیدونم به کی باید بگممن یه بیشعور میگم بخدا تعلیق یه هفته ای کر ...

انگار اینجور افراد که تاپیکای پر مخاطب برای سایت میزنن رو رها میکنن

فقط از روی خصومت شخصی تعلیق میکنن

انگار اینجور افراد که تاپیکای پر مخاطب برای سایت میزنن رو رها میکننفقط از روی خصومت شخصی تعلیق میکنن

بخدا قسم منم ب این نتیجه رسیدم نی نی یار ها واقعا خصومت شخصی دارن

من سیاحت گرم...از این گا به آن گا دائم در سفرم