2777
2789
عنوان

تا به حال کسی رو از مرگ نجات دادین ؟

154 بازدید | 22 پست

سلام دوستان میگم شده کسی رو از مرگ یا از حادثه ای که خطرناک باشه نجات دادین ممنون میشم اگه تعرف کیند تا ما هم اطلاع داشته باشیم 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

آره به یه نفر ۱۰ تومن پول دادم از خوشحالی داشت سکته میکرد ازش پس گرفتم🤣🤣🤣🤣

تکراری بود ولی ارزشش داشت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله شده 

یه بار بچه یه نفر یهو رفت وسط خیابون ، منم دویدم و بغلش کردم آوردم کنار . یه بار هم تو خیابون داشتم رد میشدم ، یهو دیدم از بالا یه ساختمون یه سگ کوچولو داره میاد پایین . سریع دویدم و قبل این که برسه زمین بغلش کردم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

خیلی زیاد

پرستارم

بوده داشته خطا صورت میگرفته سریع جلوشو گرفتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آره به یه نفر ۱۰ تومن پول دادم از خوشحالی داشت سکته میکرد ازش پس گرفتم🤣🤣🤣🤣تکراری بود ولی ارزشش د ...

خوب شد بهش ۲۰ تومن ندادین وگرنه مرده بود تا حالا😄😄😄😅😅😅😅

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

خوب شد بهش ۲۰ تومن ندادین وگرنه مرده بود تا حالا😄😄😄😅😅😅😅

خدا رحم کرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بله شده یه بار بچه یه نفر یهو رفت وسط خیابون ، منم دویدم و بغلش کردم آوردم کنار . یه بار هم تو خیابو ...

فیلم هندی😁

فیلم هندی😁

فیلم هندی نبود عزیزم، واقعا اتفاق افتاد

بله شده یه بار بچه یه نفر یهو رفت وسط خیابون ، منم دویدم و بغلش کردم آوردم کنار . یه بار هم تو خیابو ...

خدا رحم کرد افرین به شما 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده