2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاستیکی چون راحت شسته میشه

آره راحت شسته میشه اما بعد ی مدت رنگو جذب میکنه و دیگ سفید نیست 

واسه همین لایه رنگ بعدی رو ک روش میریزم با اون رنگ اولیه ترکیب میشه 

میدونی چی میگم ؟ 😂

آره راحت شسته میشه اما بعد ی مدت رنگو جذب میکنه و دیگ سفید نیست واسه همین لایه رنگ بعدی رو ک روش میر ...

تمیز نمیشوری حتما یا میذاری خشک میشه بعدا میشوری 

هر پالت پلاستیکی نهایت برای ۵ ۶ بار کفایت میکنه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

پلاستیکی

منم پلاستیکی استفاده میکنم ...

اما بعد ی مدت رنگ روش میمونه و دیگه مث اول سفید نیست حتی اگه خیلی خیلی خوب بشورمش بازم تمیز نمیشه 

بعد وقتی میخوام از رنگ دومی استفاده کنم  باهم ترکیب میشن متاسفانه 

تمیز نمیشوری حتما یا میذاری خشک میشه بعدا میشوری هر پالت پلاستیکی نهایت برای ۵ ۶ بار کفایت میکنه

🤦🏻‍♀️ 

امروز باید برم یدونه دیگ بگیرم و ی چن تا قلمو و بوم ۵۰×۷۰ ...

تو چ سبکی نقاشی میکشی ؟ 👀

🤦🏻‍♀️ امروز باید برم یدونه دیگ بگیرم و ی چن تا قلمو و بوم ۵۰×۷۰ ...تو چ سبکی نقاشی میکشی ؟ 👀

هم سیاه قلم هم رنگ روغن 

برو بخر بهترین حس دنیاس

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت