2777
2789

خوابیده بودم بعد دیگه یجورایی یکی انگار داشت بیدارم میکرد بعد میخواستم چشمام باز کنم حس کردم یکی بازوی دست چپمو میکشه به سمت خودش همون لحظه چون داشتم حس میکرد چشمام باز کردم از خواب پریدم اول میخواستم بازکنم انگار یه قدرتی جلوم گرفت تکون بخورم بیدارشدم نزدیک بود سکته بزنم قلبم درد گرفت

منم خیلی اینجوری میشم.وقتی با ذهن مشغول یا کاره مهمی میخام انجام بدم اینجوری میشم 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

یعنی بیدار شدید بعد نمی تونستید تکون بخورید ؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بیدار شدید بعد نمی تونستید تکون بخورید ؟

میخواستم بیدار بشم انگار یه نیرویی یه قدرتی نمیزاشت چشمم بازکنم و بازوی دست چپم میکشید محکم فکرکردم مادرمه دیدم نیست دادمیزدم

برای منم پیش اومده، خواب دیدی همشو نگران نباش چیزی نیست

خواب ندیدم روحم حس میکردم تو حالت خواب نیست چون کنارم یه چیزی حس کردم دستمو می‌کشه ادم وقتی توحالت خواب بره روحش هم تو عالم دیگست ولی من یجورایی میخواستم چشم بازکنم

خواب ندیدم روحم حس میکردم تو حالت خواب نیست چون کنارم یه چیزی حس کردم دستمو می‌کشه ادم وقتی توحالت خ ...

میدونم چی میگی، منم همینطوری شدم دقیقا

و مطمئن بودم که واقعا یه چیزی حس کردم

ولی یه خرده که گذشت خودم فهمیدم خواب بوده

خواب ندیدم روحم حس میکردم تو حالت خواب نیست چون کنارم یه چیزی حس کردم دستمو می‌کشه ادم وقتی توحالت خ ...

منم پتو رو کشیده بودم رو سرم، و احساس کردم یه نفر سرشو گذاشته رو شکمم، فکر کردم مامانمه، پتو رو برداشتم بگم مامان داری چیکار میکنی که دیدم هیچکس نیست و دیگه هم سنگینی رو شکمم حس نکردم، اون لحظه و حتی تا چند روز بعد خیلی برام واقعی بود ولی به مرور که هی بهش فکر کردم فهمیدم تو خواب و بیداری بودم و در واقع تو خواب داشتم حس میکردم یکی سرشو گذاشته رو من