2777
2789
عنوان

بنظرتون قدم تو این سن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان همه جا هستم😂🤝

تو تموم تایپک های زیبایی😂

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
آخه من از دو طرف قد هاشون بلنده

من ۲۱سالمه ۱۶۷ ام راضیم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

سلام گلم یه کاری بهت میگم انجام بده.قرص سوپراکل مخصوص استخوان هست با انواع ویتامین ب و قرص ال آرژنین از داروخانه بخر یه دوره بخور تمومش کن و یه ده روز وقفه بنداز و دوباره برو بخر بخور،و از الان تا سن ۱۸سالگی هرروز توی پاهات قد بکش.صبح که بلند میشی شب که میخوابی بعدازظهر.کلا هرموقع دراز میکشی توی پاهات قد بکش و تا ده آروم بشمار و ول کن.

قدت کوتاه نیست ولی تو اقوامت برات آزاردهنده اس میدونم،

دخترو پسرم با همین روش دارند خوب رشد میکنن.حتما کارایی که گفتم انجام بده زودتر تا دیر نشده

من 17 ام 150 هعی دردمون رو ب کی بگیم

قد کوتاهم بد نیست ماهم جذابیم😕😂

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•