2789
عنوان

داشتن اراده قوی

176 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

چجوری اراده قویی داشته باشیم استمرار داشته باشیم داخل کارها؟

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

سخته

آره واقعا 

ولی بعضیا واقعا اراده ستودنی دارن

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره واقعا ولی بعضیا واقعا اراده ستودنی دارن

عزیزم راجبه امضام ریپلای کردین اون تاپبک قفل شد گفتم اینجا بگم

خدا ازتون قبول کنه مطمن باش خیلی کار بزرگی کردی خیلی دلت بزرگه انشالله اجرت با صاحب الزمان باشه

منم حتما براتون توحید میخونم ممنونم❤❤

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

عزیزم راجبه امضام ریپلای کردین اون تاپبک قفل شد گفتم اینجا بگمخدا ازتون قبول کنه مطمن باش خیلی کار ب ...

ممنونم عزیزم🫂❤️

فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدین آخه حس میکنم کامل درک نکردم 

ممنون گلم لطف میکنی🥰❤️ التماس دعا🙏🏻

ممنونم عزیزم🫂❤️فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدین آخه حس میکنم کامل درک نکردم ممنون گلم لطف میکنی🥰❤️ ال ...

ببین مثلا ظلم هایی که دیگران در حقت کردن ببخشی خدا هم از گناه های ما میگذره البته بعضی از گناه ها

منم برای اینکه کسی از کسی کینه به دل نداشته باشه اینو توی امضام نوشتم تا همه ببخشن و به نیت شما سه مرتبه توحید میخونم هدیه به امام زمان عج

ببین مثلا ظلم هایی که دیگران در حقت کردن ببخشی خدا هم از گناه های ما میگذره البته بعضی از گناه هامنم ...

خیلی بهم بدی کردن خیلی قلبم رو شکوندن گاهی ناامیدم کردن با حرفاشون اما می‌گذرم...

شاید اینجور حال روحم خوب بشه🙂

مرسی زیبارو 💖 خوشبخت و عاقبت بخیر باشی💛

خیلی بهم بدی کردن خیلی قلبم رو شکوندن گاهی ناامیدم کردن با حرفاشون اما می‌گذرم...شاید اینجور حال روح ...

مطمن باش قلبت خیلی بزرگه 

خدا ازت قبول کنه عزیزم

❤❤❤

من ارادمم ضعیفهولی مشکل اصلی اینه باور ندارم ک‌میتونم تغییر کنمو نمیتونم تصمیمی بگیرم

منم همینطورم عزیزم 

من میدونم که الان بیاد تلاش کنم و درس بخونم تصمیم میگیرم که بخونم اما نمیشه نمیدونم چرا🥲

تو ارادت ضعیفه چون تصمیم میگیری و میدونی که میشه ولی تلاش نمیکنی

خیلیییییی اراده‌م ضعیفه نمی‌دونم چیکار کنم واقعا خسته شدم

هدفتو بنویس

تصورش کن

بگو اگر بخام بهش برسم بایدددد تلاش کنم وگرنه یه یکی دیگه میاد جای من

برنانه ریزی کن اگر درسه یه ربع وقت بده یه صفحه رو بخون بعد تیک بزن

بعدش یه درس کاملش کن و براش برنامه ریزی کن

از روزی یه درس از کتاب شروع کن

هدفتو بنویستصورش کنبگو اگر بخام بهش برسم بایدددد تلاش کنم وگرنه یه یکی دیگه میاد جای منبرنانه ریزی ک ...

برنامه روی کاغذ نوشتم داخل اپ نوشتم ولی نمیرم انجام بدم💔