2777
2789

سلام خانما مشکل شدیدی برام پیش امده شوهرم همکارم رو که برای کار اداری به منزلم اماده بود زد و بهمون تهمت روابط نانشروع زد

بچه سه سالمو برداشته برده

خونه نمیاد

ما با هم هیچ ارتباطی نداریم اصلا

ادم عاقلی دور و برش نیست

الان گفته فقط طلاق فقط طلاق تحت خیچ شرایطی نمیخواد رندگی کنه

اگر من الان طلاق بگیرم با این تهمت ابرو ریزیش تا سالیان سال با من میمونه 

من نمیخوام طلاق بگیرم بخدا کاری نکردم...

شما رو قسم میدم به همه مقدسات به هر چی که بهش ایمان دارید به شهدای کربلا به حضرت علی به گلوی پاره علی اصغر  به دستان بریده ابوالفضل  به پهلوی شکسته فاطمه  خدا خیرشو به زندگیتون برگردونه برام خیلی دعا کنید ک طلاق نگیرم دادم میترکم  بقران دارم متلاشی میشم

بچم....

خانوادم...

ابروم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما تروخدا برام دعا کنید

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

حقیقتا حالم بد شد با این همه قسم ها .همه تو زندگیشون مشکل دارن قرار نیست انقدر قسم های سنگین بدید اصلا قلبم درد گرفت خوندم متننو

خدا مشکلتو حل کنه خواهشا دیگه قسم نده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

درست میشه انشاا...خدا بنده بی گناهش رو که آبروشو نمی‌بره🤍

طلاق نگیریم برامون دعا کن خواخش میکنم ازت

دعا کردم، نگران نباش دعای خیلیا پشتته🌹🌙

فقط به خدا تکیه کن 💙

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
ارام باشالکی که نمیشه به کسی تهمت زد صرف اینکه امده در خانه

طلاق میخواد حتی اگر هیچ کاری نکرده باشم