2777
2789
عنوان

حجاب موعود

1905 بازدید | 47 پست

خانمایی که از کانال حجاب موعود تو ایتا خرید کردن و به دستشون نرسیده بیایید یه کانال بزنیم تعداد شاکی ها مشخص بشه بریم شکایت کنیم حداقل چند نفر دیگه مثل ما پولشون بر باد نره و این کانال و سایتشونو تخته کنن

من فروردین عبا سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده اصلا هم پشتیبانی جوابگو نیست

من آبان ۱۴۰۲ سفارش دادم ، اونموقع همایش حضوری هم میذاشتن

حتی حضوری هم رفتم اما هرسری یه بهانه آوردن گفتن الان دیگه داریم همه ی سفارشارو میفرستیم

من پایه ام برای شکایت

به اسم دین و خدا از مردم دزدی میکنند😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آبان ۱۴۰۲ سفارش دادم ، اونموقع همایش حضوری هم میذاشتنحتی حضوری هم رفتم اما هرسری یه بهانه آوردن گ ...

ای وای

یعنی از آبان تا حالا نفرستادن

واقعا همه چون به اسم امام زمان هست اعتماد میکنن

اینا هم سواستفاده میکنن

ای واییعنی از آبان تا حالا نفرستادنواقعا همه چون به اسم امام زمان هست اعتماد میکنناینا هم سواستفاده ...

تعداد به یه حدی برسه کانال میزنم حتما پیگیر میشیم برای شکایت

فروشگاه حضوری دارن؟

قبلا داشتن توی نی نی سایت خوندم یه نفر رفته بود به آدرس فروشگاهشون گفتن اینا کلاهبرداری کردن فروشگاهو جمع کردن 

البته گویا چند روز پیش نمایشگاه برگزار کرده بودن ، من دیر متوجه شدم وگرنه میرفتم سراغشون 

سلام دوستان

من هم در تاریخ ۱۰ و ۱۹ و ۲۰ دی ۱۴۰۲ سفارش در ایتا ثبت کردم 

عبا و شومیز خریدم 

تا امروز که ۳ مرداد ۱۴۰۳ هست هیچی برام ارسال نکردن

پشتیبانی ایتا اصلا پیام منو سین نمیکنه

حدود یک میلیون و دویست خرید کردم

سلام

من هم در تاریخ ۱۰ و ۱۹ و ۲۰ دی ۱۴۰۲ سفارش در ایتا ثبت کردم 

عبا و شومیز خریدم 

تا امروز که ۳ مرداد ۱۴۰۳ هست هیچی برام ارسال نکردن

پشتیبانی ایتا اصلا پیام منو سین نمیکنه

حدود یک میلیون و دویست خرید کردم